بکارگیری ۶ سیگما و FMEA در بهبود و ارتقای بهره وری تولید (مطالعه موردی : بهبود کاهش تنالیته در کارخانه ی کاشی سعدی)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بکارگیری ۶ سیگما و FMEA در بهبود و ارتقای بهره وری تولید (مطالعه موردی : بهبود کاهش تنالیته در کارخانه ی کاشی سعدی) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بکارگیری ۶ سیگما و FMEA در بهبود و ارتقای بهره وری تولید (مطالعه موردی : بهبود کاهش تنالیته در کارخانه ی کاشی سعدی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بکارگیری ۶ سیگما و FMEA در بهبود و ارتقای بهره وری تولید (مطالعه موردی : بهبود کاهش تنالیته در کارخانه ی کاشی سعدی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بکارگیری ۶ سیگما و FMEA در بهبود و ارتقای بهره وری تولید (مطالعه موردی : بهبود کاهش تنالیته در کارخانه ی کاشی سعدی) :

تعداد صفحات :۱۷

چکیده مقاله:

یکی از مسایل مهم در بازاریابی جهانی ارتقای مستمر کیفیت می باشد . با پیچیده شدن رقابت جهانی و افزایش توجه مصرف کنندگان درانتخاب نوع کالاهای مورد نیاز به کیفیت و قیمت و تنوع کالاهای ارائه شده توسط بنگاه های تولیدی ; لزوم توجه مدیران ارشد به این مقوله رابیش از پیش جدی نموده است . طوریکه عدم توجه به مشتری مداری و افزایش کیفیت محصول توام با کاهش یا حفظ بهای عرضه محصولمی تواند منجر به از دست رفتن بازار رقابتی و جایگزینی رقبای نزدیک گردد .در این مطالعه که به صورت موردی در شرکت کاشی سعدی صورت گرفته است با استفاده از روش های FMEA و ۶SIGMA , موارد بروزاختلال تنالیتی در کاشی و میزان شدت و اثر آن بر کیفیت محصول نهایی بررسی گردیده و RPN آن قبل و پس از بهبود اندازه گیری میشود . همچنین میزان سیگمای فرآیند را قبل و پس از بهبود مورد بررسی قرار می دهیم . هدف از این مطالعه افزایش رضایت مشتریان وافزایش فروش از طریق کاهش احتمال اختلاط محصول نهایی در انبار (شرکت, نماینده , فروشنده) ; کاهش میزان سرمایه گذاری در انبارشمحصول نهایی بدلیل کاهش تنوع ناخواسته محصول ; بهبود درجه بندی محصول ناشی از حذف اختلاف رنگی در آن ; حذف محصولات CT ;کاهش رکودهای ناشی از تعین تکلیف کردن شیدهای رنگی متفاوت محصول با استفاده از FMEA و ۶SIGMA می باشد .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.