مقاله غربال‏گری و جداسازی باکتری‏‏ های بومی تولید کننده پلیمر پلی‏ هیدروکسی ‏آلکانوآت از خاک‏ های آلوده به نفت پالایشگاه آبادان


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله غربال‏گری و جداسازی باکتری‏‏ های بومی تولید کننده پلیمر پلی‏ هیدروکسی ‏آلکانوآت از خاک‏ های آلوده به نفت پالایشگاه آبادان دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله غربال‏گری و جداسازی باکتری‏‏ های بومی تولید کننده پلیمر پلی‏ هیدروکسی ‏آلکانوآت از خاک‏ های آلوده به نفت پالایشگاه آبادان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله غربال‏گری و جداسازی باکتری‏‏ های بومی تولید کننده پلیمر پلی‏ هیدروکسی ‏آلکانوآت از خاک‏ های آلوده به نفت پالایشگاه آبادان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله غربال‏گری و جداسازی باکتری‏‏ های بومی تولید کننده پلیمر پلی‏ هیدروکسی ‏آلکانوآت از خاک‏ های آلوده به نفت پالایشگاه آبادان :

تعداد صفحات :۲۱

مقدمه: افزایش آلودگی محیط زیست ب ه واسطه‏ مصرف پلاستیک‏های سنتزی موجب گرایش به سمت روش‏های نوین بیوتکنولوژی برای تولید پلیمرهای تجزیه‏پذیر شده است. بنابراین، تحقیق حاضر با هدف یافتن باکتری‏های بومی تولید کننده PHA به منظور استفاده از آن‏ها در تولید پلیمرهای زیست تخریب پذیر انجام شد.
مواد و روش ‏‏ ها: نمونه خاک آلوده به پسماندهای نفتی جمع‏آوری و پس از غنی سازی اولیه، غربال‏گری باکتری‏های تولید کننده پلیمر پلی‏هیدروکسی‏آلکانوآت در محیط PHA Detection Agar انجام و با رنگ‏آمیزی سودان سیاه و Nile Blue A تایید شد. جدایه‏ها با استفاده از روش‏های فنوتیپی و تعیین توالی ۱۶S rRNA تعیین هویت شدند. استخراج و تعیین بازده تولید پلیمر با استفاده از غلظت‏های مختلف هیپوکلریت سدیم و SDS انجام شد . نتایج: از ۲۶ جدایه مختلف، ۱۷ جدایه دارای توانایی تولید پلیمر به میزان‏های متفاوت بودند که با توجه به میزان تجمع پلیمر درون سلول باکتریایی، ۴ جدایه به منظور مطالعات بیشتر انتخاب شدند. بیش‏ترین درصد بازده جدایه ‏های منتخب ۰۸/۵ ± 53/75، ۰۵/۱۹ ± 82، ۹۲/۶ ± 06/81 و ۸۴/۱۱ ± 86/79 درصد محاسبه شد. در تعیین هویت مشخص شد که تمامی جدایه‏ها به گونه باسیلوس سرئوس تعلق دارند. در واقع بیوتیپ‏های مختلف این گونه در خاک‏های آلوده به نفت توان متفاوتی در تولید پلیمر نشان دادند.
بحث و نتیجه ‏ گیری: با توجه به یافته‏های این تحقیق می‏توان بیان کرد که خاک‏های آلوده به ترکیبات نفتی به علت این‏که مقدار کربن بسیار بالاتری نسبت به نیتروژن و فسفر دارند و ترکیبات هیدروکربنی متفاوت طی زمان طولانی در این مناطق انباشته شده‏اند، محل‏های مناسبی برای جداسازی سویه‏های موثر در تولید پلیمر پلی‏هیدروکسی‏آلکانوآت هستند. به این ترتیب می‏توان سویه‏های سازش یافته با محیط با منبع کربن بالا را با بهینه‏سازی شرایط تولید در جهت تولید صنعتی این پلیمر به‏کار برد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.