مقاله جداسازی باکتری Lactobacillus plantarum از پنیر سیاهمزگی و تعیین ویژگی‏های پروبیوتیکی آن


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله جداسازی باکتری Lactobacillus plantarum از پنیر سیاهمزگی و تعیین ویژگی‏های پروبیوتیکی آن دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله جداسازی باکتری Lactobacillus plantarum از پنیر سیاهمزگی و تعیین ویژگی‏های پروبیوتیکی آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله جداسازی باکتری Lactobacillus plantarum از پنیر سیاهمزگی و تعیین ویژگی‏های پروبیوتیکی آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله جداسازی باکتری Lactobacillus plantarum از پنیر سیاهمزگی و تعیین ویژگی‏های پروبیوتیکی آن :

تعداد صفحات :۲۱

مقدمه: پروبیوتیک‏ها میکروارگانیسم‏های زنده و غیر بیماری‏زایی هستند که اگر به تعداد کافی وارد بدن شوند، خواص سلامت بخش زیادی را برای میزبان به ارمغان می‌آورند. محصولات لبنی سنتی منبع مناسبی برای جداسازی میکروارگانیسم‏های با خواص پروبیوتیکی به شمار می‌آیند. هدف از این پژوهش، جداسازی برخی از باکتری‏های اسید لاکتیک از پنیر سیاهمزگی (نوعی پنیر سنتی شمال ایران) و بررسی ویژگی‏های پروبیوتیکی باکتری جداشده برای نخستین بار است. مواد و روش‏‏ها: باکتری‏های اسید لاکتیک به دنبال کشت نمونه‏های پنیر سیاهمزگی روی محیط کشت MRS agar جداسازی شدند. باکتری‏های جداسازی شده در شرایط آزمایشگاهی از نظر ویژگی‏هایی همچون میزان مقاومت به اسید و صفرا، بقا در شرایط رشدی مشابه دستگاه گوارش، ویژگی‏های همولیتیک، تولید آنزیم بتاگالاکتوزیداز و الگوی حساسیت آنتی‏بیوتیکی ارزیابی شدند. علاوه بر این، ویژگی‏های ضد میکروبی باکتری‏های جداسازی شده بر علیه باکتری‌های‏های اشرشیاکلی O157 و سالمونلا انتریکا سرووار تایفی موریوم (ATCC 14028) بررسی شد. نتایج: در پایان، آزمایشات یک سویه (Lb3) بهترین ویژگی‏های مقاومتی به شرایط مشابه دستگاه گوارش را نشان داد. همچنین، این باکتری نسبت به آنتی‏بیوتیک‏های ونکومایسین و پلی میکسین B مقاومت کرده در حالی‏که فعالیت ضد میکروبی مناسبی بر علیه سویه‏های پاتوژن مورد آزمایش نشان داد. در نهایت، این باکتری با به‏کارگیری روش‏های شناسایی بیوشیمیایی و توالی یابی ۱۶S rRNA به عنوان Lactobacillus plantarum CJLP55 شناسایی شد. بحث و نتیجه‏گیری: در این مطالعه، باکتری Lactobacillus plantarum از پنیر سنتی سیاهمزگی جداسازی شد و به عنوان یک باکتری دارای ویژگی‏های پروبیوتیک معرفی شد که می‌تواند در صنایع لبنی استفاده شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.