مقاله بهینه‏سازی فعالیت اگزوپکتینازی قارچ Monilia جداسازی شده از نارنگی در تخمیر غوطه‏ور


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بهینه‏سازی فعالیت اگزوپکتینازی قارچ Monilia جداسازی شده از نارنگی در تخمیر غوطه‏ور دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهینه‏سازی فعالیت اگزوپکتینازی قارچ Monilia جداسازی شده از نارنگی در تخمیر غوطه‏ور  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهینه‏سازی فعالیت اگزوپکتینازی قارچ Monilia جداسازی شده از نارنگی در تخمیر غوطه‏ور،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهینه‏سازی فعالیت اگزوپکتینازی قارچ Monilia جداسازی شده از نارنگی در تخمیر غوطه‏ور :

تعداد صفحات :۱۳

مقدمه: گروه‏ها‏ی متنوعی از قارچ‏ها‏ی میکروسکوپی قادرند بافت‏ها‏ی پلیمری گیاهی مانند پکتین را تجزیه کنند. بیش‏ترین کاربرد تجزیه این مواد در صنایع تولید مواد غذایی است. مواد و روش‏ها‏: در مطالعه حاضر، قارچ مولد اگزوپکتیناز از نارنگی در حال فساد جداسازی شد و خصوصیت اگزوپکتینازی آن در شرایط تخمیری غوطه‏ور بررسی شد. همچنین، تولید آنزیم قارچ جداسازی شده با قارچ صنعتی PTCC 5013 Aspergillus niger مقایسه شد. تولید و فعالیت اگزوپکتینازی محلول آنزیمی از نظر اسیدیته‏، دما، زمان فعالیت و غلظت سوبسترا بررسی شد. نتایج: قارچ جداسازی شده بر اساس خصوصیات مورفولوژیک ماکروسکوپی و میکروسکوپی در جنس Monilia از خانواده Moniliaceae قرار گرفت. بهترین تولید اگزوپکتیناز در اسیدیته‏ 7 ‏و بیش‏ترین فعالیت آنزیم در دمای۵۰ درجه سانتیگراد، مدت زمان ۳۰ تا ۴۰ دقیقه، ۱/۵درصد سوبسترا و نسبت یک به یک محلول آنزیمی و محلول سوبسترا به دست آمد. قارچ Monilia جداسازی شده، رشد و تولید محصول سریعی داشت؛ به طوری‏که در بهترین شرایط، فعالیت اگزوپکتینازی آن ۲۰ واحد در دقیقه بیش‏تر از قارچ Aspergillus niger به دست آمد. بحث و نتیجه گیری: اگزوپکتیناز تولید شده در محدوده وسیعی از اسیدیته‏ و دما قادر به فعالیت بود. از آنجایی که قارچ Monilia ترکیبات سمّی نیز تولید نمی‏کند، به عنوان جایگزین برای تولید آنزیم پکتیناز، به‏ویژه در صنایع غذایی پیشنهاد می‏شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.