مقاله غربالگری لاکتوباسیلهای بومی ایران از نظر تولید اسید لاکتیک و شناسایی سویههای برتر
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله غربالگری لاکتوباسیلهای بومی ایران از نظر تولید اسید لاکتیک و شناسایی سویههای برتر دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله غربالگری لاکتوباسیلهای بومی ایران از نظر تولید اسید لاکتیک و شناسایی سویههای برتر کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله غربالگری لاکتوباسیلهای بومی ایران از نظر تولید اسید لاکتیک و شناسایی سویههای برتر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله غربالگری لاکتوباسیلهای بومی ایران از نظر تولید اسید لاکتیک و شناسایی سویههای برتر :
تعداد صفحات :۲۱
مقدمه: لاکتوباسیلها دستهای از باکتریهای اسیدلاکتیک هستند که محصول نهایی تخمیر آنها اسیدلاکتیک است. هدف از پژوهش حاضر، انتخاب لاکتوباسیلهای بومی تولید کننده اسیدلاکتیک تک ایزومره است. مواد و روشها: در پژوهش حاضر، سویههای بومی بر اساس توانایی تولید اسیدلاکتیک غربالگری شد. غربالگری در دو مرحله انجام شد. مرحله اول به روش تیتراسیون و مرحله دوم به روش آنزیماتیک بود. سویههای برتر حاصل از روش تیتراسیون برای انجام آزمون آنزیمی انتخاب شد. در نهایت، سویههای برتر که توانایی تولید اسیدلاکتیک تک ایزومره را داشتند توسط آزمونهای بیوشیمیایی شناسایی شدند. سپس، شناسایی مولکولی سویه با استفاده از تعیین توالی ۱۶S rRNA انجام شد. نتایج: در پژوهش حاضر، توانایی ۷۹ سویه لاکتوباسیل بومی از نظر تولید اسیدلاکتیک بررسی شد. بالاترین میزان تولید ۸/۳۴ و پایینترین میزان تولید ۴/۱۲ میلیگرم در گرم محاسبه شد. لاکتوباسیلهای برتر از نظر تولید اسیدلاکتیک توانایی تولید یک نوع ایزومر نوری L (+) را داشتند که بالاترین میزان L (+) اسیدلاکتیک برابر با ۹۹/۳ و پایینترین میزان برابر با ۰۳/۱ میلیگرم در گرم بود. نتایج بیوشیمیایی و مقایسه سویههای برتر با اطلاعات موجود در بانک ژنومی نشان داد که آن سویهها لاکتوباسیلوس پاراکازئی هستند. سپس، توالی ۱۶S rRNA چهار سویه برتر به شماره دسترسیهای KF735654، KF735655، KJ508201 و KJ508202 در بانک ژنومی، مرکز ملی اطلاعات بیوتکنولوژی ثبت شد. بحث و نتیجهگیری: میزان تولید اسید لاکتیک توسط لاکتوباسیلهای بومی بسیار متفاوت مشاهده شد و مقدار تولید اسید برخی از سویهها نسبت به گزارشهای موجود، تولید بیشتری را نشان داد. لاکتوباسیلهای برتر تنها توانایی تولید ایزومر نوری L (+) اسیدلاکتیک را داشتند. نتایج پژوهش حاضر، استفاده از سویههای برتر لاکتوباسیل برای تولید اسیدلاکتیک خالص را پیشنهاد میکند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.