مقاله ردیابی ژن های مولد انتروتوکسین در ایزوله های استافیلوکوکوس اورئوس جدا شده از ناگت مرغ در استان اصفهان به روش PCR
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله ردیابی ژن های مولد انتروتوکسین در ایزوله های استافیلوکوکوس اورئوس جدا شده از ناگت مرغ در استان اصفهان به روش PCR دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ردیابی ژن های مولد انتروتوکسین در ایزوله های استافیلوکوکوس اورئوس جدا شده از ناگت مرغ در استان اصفهان به روش PCR کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ردیابی ژن های مولد انتروتوکسین در ایزوله های استافیلوکوکوس اورئوس جدا شده از ناگت مرغ در استان اصفهان به روش PCR،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ردیابی ژن های مولد انتروتوکسین در ایزوله های استافیلوکوکوس اورئوس جدا شده از ناگت مرغ در استان اصفهان به روش PCR :
تعداد صفحات :۱۷
مقدمه: استافیلوکوکوس اورئوسمولد انتروتوکسین به عنوان رایجترین عامل مسمومیت غذایی استافیلوکوکی و به دنبال آن وقوع گاستروانتریت، اسهال و استفراغ شناخته شده است که وجود ژنهای مولد انتروتوکسین در این باکتری میتواند علت اصلی بروز این علایم باشد. این مطالعه با هدف بررسی شیوع و فراوانی ژنهای مولد انتروتوکسین در ایزولههایاستافیلوکوکوس اورئوس جداشده از ناگت مرغ و غذای آماده مصرف در استان اصفهان به روش PCR انجام شده است. مواد و روشها: در تابستان ۱۳۹۱، ۴۲۰ نمونه انواع ناگت مرغ از مراکز فروش استان اصفهان به شکل تصادفی جمعآوری شد. تمام نمونهها از نظر حضور استافیلوکوکوس اورئوس به روش کشت میکروبی آزمایش شدند. سپس، به منظور بررسی فراوانی ژنهای مولد انتروتوکسین، سویههای استافیلوکوکوس اورئوس جداشده آزمون PCR شدند. نتایج: در این مطالعه، از ۴۲۰ نمونه ناگت مرغ ۲۴ نمونه (۷/۵ درصد) از نظر حضور استافیلوکوکوس اورئوس، مثبت بودند. از ۲۴ ایزوله جداسازی شده، ۲۳ ایزوله (۸۳/۹۵ درصد) حامل حداقل یک ژن مولد انتروتوکسین بودند. اصلیترین ژنهای ردیابیشده در بین استافیلوکوکوس اورئوسهای مورد مطالعه sea (25 درصد)، sec (5/12 درصد)، sed +sej (16/4 درصد)، sed + seg (16/4 درصد)، seg + sei (16/4 درصد)، sea + seg (33/8 درصد)، seb + sej + sei (16/4 درصد)، sea + sed (5/12 درصد) و sea + sec + sej (5/12 درصد) بودند که شایعترین ژن مولد انتروتوکسین ردیابی شده ژن seaو پس از آن ژن sec گزارش شد. بحث و نتیجه گیری: استافیلوکوکوس اورئوس میتواند بهراحتی از طریق آلوده کردن ناگت مرغ سبب شیوع مسمومیت غذایی استافیلوکوکی شود. بنابراین، میتوان با اجرای استانداردهای کنترل کیفیت و امنیت مواد غذایی در حین فرآیند تولید، از حضور و رشد این باکتری در مواد غذایی جلوگیری کرد. از طرف دیگر به علت افزایش تمایل مردم به سرو غذاهای آماده مصرف و اهمیت سلامت عمومی جامعه، بررسی شیوع و فراوانی ژنهای مولد انتروتوکسین در ایزولههای استافیلوکوکوس اورئوس در ناگت مرغ ضروری به نظر میرسد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.