مقاله تغییر در ترکیبات فنلی و فعالیت آنزیمهای فنیل آلانین آمونیالیاز و تیروزین آمونیالیاز توسط پیشتیمار اتانول آمین در گیاه Nicotiana rustica تحت شرایط تنش شوری کشت در شیشه
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تغییر در ترکیبات فنلی و فعالیت آنزیمهای فنیل آلانین آمونیالیاز و تیروزین آمونیالیاز توسط پیشتیمار اتانول آمین در گیاه Nicotiana rustica تحت شرایط تنش شوری کشت در شیشه دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تغییر در ترکیبات فنلی و فعالیت آنزیمهای فنیل آلانین آمونیالیاز و تیروزین آمونیالیاز توسط پیشتیمار اتانول آمین در گیاه Nicotiana rustica تحت شرایط تنش شوری کشت در شیشه کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تغییر در ترکیبات فنلی و فعالیت آنزیمهای فنیل آلانین آمونیالیاز و تیروزین آمونیالیاز توسط پیشتیمار اتانول آمین در گیاه Nicotiana rustica تحت شرایط تنش شوری کشت در شیشه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تغییر در ترکیبات فنلی و فعالیت آنزیمهای فنیل آلانین آمونیالیاز و تیروزین آمونیالیاز توسط پیشتیمار اتانول آمین در گیاه Nicotiana rustica تحت شرایط تنش شوری کشت در شیشه :
تعداد صفحات :۲۱
تنش شوری یکی از مهمترین عواملی است که رشد و تولید گیاه را در سراسر جهان به مخاطره میاندازد. بدیهی است به کارگیری ترکیباتی که مقاومت به شوری را در گیاهان افزایش میدهد از اهمیت زیادی در کاهش ضررهای اقتصادی ناشی از این تنش برخوردار است. یکی از این ترکیبات، اتانول آمین است و هدف از مطالعه حاضر درک بیشتر چگونگی عملکرد این ترکیب در ایجاد مقاومت به تنش شوری است. بدین منظور، گیاهچههای چهار هفتهای Nicotiana rustica که در محیط MS رشد یافته بودند ابتدا به مدت دو روز با اتانول آمین (۰، ۷۰، ۱۳۰، ۲۷۰ و ۵۳۰ میکرومولار) پیشتیمار شد، سپس به محیطکشت MS حاوی غلظت بهینه شده (۲۰۰ میلیمولار) نمک سدیم کلرید منتقل شدند. پس از سه هفته نتایج نشان داد که میزان مالوندیآلدهید، فلاونوئید، فنل کل و فعالیت آنزیم فنیل آلانین آمونیالیاز کاهش ومقدار آنتوسیانینها و فعالیت آنزیم تیروزین آمونیالیاز افزایش یافته است. در پژوهش حاضر، نتایج نشان داد که پیشتیمار اتانول امین موجب تغییر در محتوای ترکیبات فنلی از جمله افزایش آنتوسیانینها شده است و میتوان چنین استنباط نمود که این تغییرات احتمالاً راهکاری برای مقابله با تنش شوری به شمار میرود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.