مقاله آثار بر همکنش مس و آسکوربیکاسید بر برخی نشانویژگیهای فیزیولوژیک پیاز خوراکی (Allium cepa L.)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله آثار بر همکنش مس و آسکوربیکاسید بر برخی نشانویژگیهای فیزیولوژیک پیاز خوراکی (Allium cepa L.) دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله آثار بر همکنش مس و آسکوربیکاسید بر برخی نشانویژگیهای فیزیولوژیک پیاز خوراکی (Allium cepa L.) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله آثار بر همکنش مس و آسکوربیکاسید بر برخی نشانویژگیهای فیزیولوژیک پیاز خوراکی (Allium cepa L.)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله آثار بر همکنش مس و آسکوربیکاسید بر برخی نشانویژگیهای فیزیولوژیک پیاز خوراکی (Allium cepa L.) :
تعداد صفحات :۲۴
آسکوربیک اسید به عنوان آنتیاکسیدان محلول در آب، در بسیاری از فرآیندهای فیزیولوژیک مانند مقاومت گیاهان به تنشهای محیطی شرکت میکند. برای بررسی آثار تنش مس (۵/۶ میکرومولار) و کاربرد ریشهای آسکوربیک اسید (۵/۰ میلیمولار) بر برخی نشانویژگیهای فیزیولوژیک پیاز خوراکی (Allium cepa L. cv. Red Azarshahr)، آزمایشی در قالب طرح کاملاً تصادفی با چهار تکرار انجام شد. تنش مس سبب کاهش معنیدار وزن خشک ریشه و برگها، محتوای رنگیزههای فتوسنتزی و پتاسیم بافتهای گیاهان ۷ هفتهای شد. آسکوربیک اسید با افزایش محتوای رنگیزههای فتوسنتزی و پتاسیم، وزن خشک گیاهان را به تنهایی و تحت تنش مس افزایش داد. تنش مس انباشتگی آمینو اسیدهای آزاد و قندهای محلول را افزایش داد. آسکوربیک اسید برونزا به طور معنیداری محتوای این ترکیبات را به تنهایی و تحت تنش مس کاهش داد. تحت تنش مس، پتانسیل اسمزی در تورژسانس کامل (Ψπ100) منفیتر بود و سازگاری اسمزی برگها افزایش معنیداری داشت. حضور آسکوربیک اسید تأثیر معنیداری در Ψπ100 برگها نداشت، در حالی که سازگاری اسمزی برگها را افزایش داد. پتاسیم در برگهای تحت تنش مس، سهم کمتری در Ψπ100 داشت. با افزودن آسکوربیک اسید برونزا سهم اسمزی پتاسیم نیز به طور معنیداری افزایش یافت. نتایج این مطالعه نشان میدهد که با به کار بردن آسکوربیک اسید برونزا، آثار مضر تنش مس کاهش و مقاومت گیاهان پیاز افزایش مییابد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.