مقاله مطالع? تطبیقی شیو? تولید و بهرهبرداری کشاورزان ساکن و غیرساکن از منابع روستا (مطالع? موردی: دهستان حومه، شهرستان هرسین)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مطالع? تطبیقی شیو? تولید و بهرهبرداری کشاورزان ساکن و غیرساکن از منابع روستا (مطالع? موردی: دهستان حومه، شهرستان هرسین) دارای ۳۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مطالع? تطبیقی شیو? تولید و بهرهبرداری کشاورزان ساکن و غیرساکن از منابع روستا (مطالع? موردی: دهستان حومه، شهرستان هرسین) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالع? تطبیقی شیو? تولید و بهرهبرداری کشاورزان ساکن و غیرساکن از منابع روستا (مطالع? موردی: دهستان حومه، شهرستان هرسین)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مطالع? تطبیقی شیو? تولید و بهرهبرداری کشاورزان ساکن و غیرساکن از منابع روستا (مطالع? موردی: دهستان حومه، شهرستان هرسین) :
تعداد صفحات :۳۳
امروزه روستاها در سای پیشرفت ارتباطات و گسترش تبادلات گوناگون، فضایی بسیار پویاتر از گذشته دارند. در چنین بستری، خانوارهای چندفضایی نظیر کشاورزان غایب شکل گرفتهاند. هدف پژوهش حاضر، شناسایی ویژگیهای این گروه از بعد نحو سازماندهی تولید و بهرهبرداری از منابع تولیدی روستاست. در این راستا، ۶ روستای نمونه از دهستان حوم شهرستان هرسین انتخاب شدند. از ۱۹۶ خانوار ساکن این روستاها طبق فرمول کوکران، نمونهای برابر ۱۴۰ خانوار محاسبه شد و ۹۰ نفر کشاورز شهرنشین نیز تمامشماری شدند. ابزار پژوهش پرسشنامه بود که روایی آن را متخصصان موضوعی تأیید کردند و پایاییآن با آزمون آلفای کرونباخ تأیید شد (۰.۸۳۸= α). یافتهها نشان داد، فعالیتهای باغداری و دامداری در کشاورزان غایب بهشدت کمتر از همگنان ساکن روستاست. اراضی آبی و باغی آنها نیز کمتر است و بهطور عمده در روستا خانه ندارند و در مقابل، وسایل نقلی شخصی بیشتری دارند. مالکیت ماشینآلات کشاورزی در بین آنها ناچیز است و اغلب اجاره میکنند. از نظر رعایت تناوب زراعی و کشت دوم از کشاورزان مقیم عملکرد ضعیفتری دارند. اتکای بیشتری به نیروی کار دستمزدی دارند و میزان بیمهپذیری در آنها بسیار کم است. علاوه بر اینکه درآمد خود را کمتر از کشاورزان ساکن ارزیابی میکنند، عمد مازاد اقتصادی خود را در شهر سرمایهگذاری میکنند. در قیاس با کشاورزان ساکن، عملکرد خود در کلی مراحل تولید را ضعیفتر ارزیابی کردهاند و آزمون همبستگی نشان داد، این ضعف عملکرد تا حد زیادی با عامل فاصله از روستا، سالهای سکونت در شهر، مدت سکونت فصلی در روستا و میزان اراضی زراعی در ارتباط است؛ بنابراین پیش از هرگونه سیاستگذاری و اقدام در ارتباط با توسع روستاها و کشاورزی کشور، گونهشناسی کشاورزان و راهبردهای معیشت ایشان و نیز آسیبشناسی روندهای جاری تولید و بهرهبرداری از منابع روستا در ارائ الگوی مدیریت بهین این منابع راهگشاست.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.