مقاله تحلیل میزان تحقق عدالت توزیعی بر اساس رهنمودهای امام علی علیه‌السلام


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تحلیل میزان تحقق عدالت توزیعی بر اساس رهنمودهای امام علی علیه‌السلام دارای ۲۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تحلیل میزان تحقق عدالت توزیعی بر اساس رهنمودهای امام علی علیه‌السلام  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تحلیل میزان تحقق عدالت توزیعی بر اساس رهنمودهای امام علی علیه‌السلام،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تحلیل میزان تحقق عدالت توزیعی بر اساس رهنمودهای امام علی علیه‌السلام :

تعداد صفحات :۲۹

مقاله تحلیل میزان تحقق عدالت توزیعی بر اساس رهنمودهای امام علی علیه‌السلام

مهدی محمدی محمد مهدی ابوطالبی سمیه اخلاقیان

چکیده
بر اساس یک دسته‌بندی معتبر، عدالت سازمانی به سه مؤلّف عدالت توزیعی، رویه‌ای و مراوده‌ای تقسیم می‌شود. از طرف دیگر، مؤلّفه‌های سازمانی بسیاری نظیر رضایت شغلی، تعهّد، انگیزه، عملکرد و بازدهی، هویّت سازمانی، عجین شدن با شغل، اعتماد سازمانی، وفاداری، روحیه، ترک خدمت، رفتارهای سیاسی منفی، غیبت و کلیّرفتارهای شهروندی و غیر شهروندی، تحت تأثیر عدالت سازمانی قرار دارند. در این مقاله ضمن بیان مطالبی پیرامون عدالت توزیعی و دیدگاه اسلام و بخصوص نهج‌البلاغه راجع به عدالت، شاخص‌های عدالت توزیعی از نام امام علی علیه‌السلام، استخراج گردیده و میزان اجرای آنها در دانشگاه هنر اصفهان مورد بررسی قرار گرفته است.
نوع این پژوهش، توصیفی- پیمایشی است و پرسش‌های این پژوهش با استفاده از داده‌های حاصل از پرسشنامه محقق ساخته آزمون شده است. برای این منظور از کلّ جامع آماری (۲۵۲نفر)، ۱۱۰ نمونه انتخاب و پرسشنامه‌ها توسط این افراد، تکمیل گردیده است. نمون مذکور، به‌صورت نمونه‌گیری تصادفی طبقه‌بندی شده انتخاب و با استفاده از روشهای آمار استنباطی شامل: t تک متغیره، تحلیل واریانس چند متغیره مانوا و آزمون LSD تجزیه و تحلیل شده است. نتایج این پژوهش بیان می‌دارد که عدالت توزیعی، کمتر از سطح متوسط در دانشگاه هنر اصفهان اجرا شده است. همچنین مطرح شد که احتمالاً عامل تحصیلات به عنوان یک عامل کلیدی در نظر سنجی‌ها نقش داشته است و در اکثر آزمون‌های مقایسه‌ای، روند آن حفظ شده است. به این صورت که کارکنانی که سطح تحصیلات بالاتری داشته اند، اجرای عدالت توزیعی در دانشگاه هنر اصفهان را کمتر ادراک نموده اند.
واژه‌های کلیدی
عدالت سازمانی، عدالت توزیعی،عدالت رویه ای

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.