مقاله تعیین مرکز تقریبی کانهسازی و شرایط نهشت مس- طلا با استفاده از مطالعات کانهنگاری و میانبارهای سیال در اندیس کالچویه (جنوب غرب نائین)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تعیین مرکز تقریبی کانهسازی و شرایط نهشت مس- طلا با استفاده از مطالعات کانهنگاری و میانبارهای سیال در اندیس کالچویه (جنوب غرب نائین) دارای ۲۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تعیین مرکز تقریبی کانهسازی و شرایط نهشت مس- طلا با استفاده از مطالعات کانهنگاری و میانبارهای سیال در اندیس کالچویه (جنوب غرب نائین) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین مرکز تقریبی کانهسازی و شرایط نهشت مس- طلا با استفاده از مطالعات کانهنگاری و میانبارهای سیال در اندیس کالچویه (جنوب غرب نائین)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تعیین مرکز تقریبی کانهسازی و شرایط نهشت مس- طلا با استفاده از مطالعات کانهنگاری و میانبارهای سیال در اندیس کالچویه (جنوب غرب نائین) :
تعداد صفحات :۲۹
ناحیه کالچویه در جنوبغرب نائین و در کمربند ماگمایی ارومیه- دختر واقع شده است. عمده سنگهای موجود در منطقه شامل گدازههای پیروکسن- آندزیت، تراکیآندزیت، ماسه سنگهای توفی و لیتیک توف است. کانهسازی مس (با عیار میانگین ppm 755/7637) و طلا (با عیار میانگین ppm 55/0) عمدتاً در واحدهای پیروکسن آندزیت و تراکیآندزیت، به دو صورت پراکنده و نیز بهصورت رگهای رخ داده است. مطالعات میانبارهای سیال و کانهنگاری به منظور تعیین جهت حرکت محلولهای کانهدار و مکان تقریبی مرکز کانهزایی، با نمونهبرداری از دو رگه اصلی کانهزایی شده بزرگ A در شمال- شمالغرب و کوچک B در شرق- جنوبشرق منطقه انجام شد. از انواع دگرسانی که در سنگهای منطقه رخ داده میتوان به سیلیسی شدن و پروپیلیتیک اشاره نمود. پاراژنز کانیهای فلزی موجود عبارتند از: کالکوپیریت، گالن، پیریت، مگنتیت، بورنیت، کالکوسیت، کوولیت، گوئتیت، هماتیت، مالاکیت، آزوریت و کوپریت و کانیهای گانگ شامل کوارتز، کلسیت و باریت است. بیشترین تمرکز کانی گالن در رگه A مشاهده شد. به کمک شواهد کانهنگاری و سنگنگاری به نظر میرسد که انتشار در نزدیکی شکافها و تراوش درون شکافها، دو فرآیند اصلی انتقال ماده معدنی در رگهها است. مطالعات پتروگرافی مقاطع دو بر صیقل کانی کوارتز نشان داد که میانبارهای سیال اکثراً کروی و نیمهشکلدار هستند و بهندرت بهصورت کشیده دیده میشوند. بیشتر آنها دو فازی (L+V) با حباب بخار نسبتاً بزرگ هستند. به نظر میرسد که جهت احتمالی حرکت سیال از شرق- جنوبشرق به شمال- شمالغرب و مرکز تقریبی کانهسازی نیز در نزدیکی رگه کوچکتر B باشد. همچنین ترکیب دادههای دمای همگن شدن، شوری سیال و مطالعات کانیشناسی نشان میدهد که مکانیسم اصلی تهنشینی کانهها، مخلوط شدن دو سیال جوی و ماگمایی و جوشش بوده و میتوان این اندیس مس را جزو گروه اپیترمال سولفید پایین دانست.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.