مقاله بررسی اثر محتوای رطوبتی بر شاخصهای فیزیکوشیمیایی دو رقم عدس کشت شده در ایران (Lens culinaris Medik)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی اثر محتوای رطوبتی بر شاخصهای فیزیکوشیمیایی دو رقم عدس کشت شده در ایران (Lens culinaris Medik) دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثر محتوای رطوبتی بر شاخصهای فیزیکوشیمیایی دو رقم عدس کشت شده در ایران (Lens culinaris Medik) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر محتوای رطوبتی بر شاخصهای فیزیکوشیمیایی دو رقم عدس کشت شده در ایران (Lens culinaris Medik)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اثر محتوای رطوبتی بر شاخصهای فیزیکوشیمیایی دو رقم عدس کشت شده در ایران (Lens culinaris Medik) :
تعداد صفحات :۲۴
در این بررسی ، ویژگیهای فیزیکی و تغذیه ای دو رقم عدس (قرمز و سبز) کشت شده در ایران تعیین شد. شاخصهای فیزیکی از قبیل ابعاد محوری ، قطر متوسط هندسی و حسابی ، کرویت ، مساحت رویه ، دانسیته ی توده ، دانسیته ی حقیقی ، تخلخل ، زاویه ی انبوهش و ضرایب اصطکاک ایستایی بر سطوح مختلف در محدوده ی رطوبتی ۱/۲۱-۵/۹% (بر پایه تر) برای هر دو رقم ارزیابی شد. همچنین ، شاخصهای تغذیه ای شامل میزان خاکستر، پروتئین خام ، روغن ، نشاسته و بعضی از مواد معدنی مانند پتاسیم ، فسفر، کلسیم ، منیزیم ، سدیم ، منگنز ، آهن ، روی و مس مورد بررسی قرار گرفت. مطالعه ی حاضر نشان میدهد که دو رقم مورد بررسی در بسیاری از شاخص های اندازه گیری شده ، تفاوت معنیداری دارند. این اختلاف را میتوان به تفاوت در نوع رقم ، شرایط محیطی و رشد نسبت داد. از اینرو، تعیین ویژگیهای فیزیکی و تغذیهای عدس در طراحی بسیاری از ماشینها و دستگاههای فرآوری آن ضرورت دارد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.