مقاله تاثیر پوشش خوراکی بر آبگیری اسمزی میوه زغال اخته و بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی آن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تاثیر پوشش خوراکی بر آبگیری اسمزی میوه زغال اخته و بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی آن دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر پوشش خوراکی بر آبگیری اسمزی میوه زغال اخته و بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر پوشش خوراکی بر آبگیری اسمزی میوه زغال اخته و بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر پوشش خوراکی بر آبگیری اسمزی میوه زغال اخته و بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی آن :

تعداد صفحات :۱۶

در این مطالعه، تاثیر سه نوع محلول اسمزی (غلظتهای مختلفشربتگلوکز، نمکو پکتین) و همچنین دو نوع پوششخوراکی ( ۱ درصد۱ درصد پکتین) برای تیمار اسمزی زغال اخته مورد بررسی قرار گرفتند. زغال اخته ها بعد از برش، با محلول / کربوکسی متیل سلولز و ۵اسمزی پوششداده شده و سپستحت فرآیند آبگیری اسمزی قرار گرفتند. محلول اسمزی شامل غلظت ۵۰ درصد شربت گلوکز، ۱۵ درصد۱ درصد پکتین (وزنی/وزنی) به عنوان بهترین محلول اسمزی انتخاب شد. تأثیر پوششدادن بر میزان آب از دست داده و جذب / نمکو ۵مواد جامد محلول، مدت زمان غوطهوری بهینه، میزان جذب نمک، غلظت شربت گلوکز و پکتین، پارامترهای رنگو ارزیابی حسی نمونههامورد بررسی قرار گرفتند. نتایج نشان دادند که کمترین میزان جذب مواد جامد محلول، میزان جذب نمک، شربت گلوکز و پکتین و مدتزمان خشکشدن نهایی در نمونههای پوششدار اسمز شده و بیشترین میزان از دستدادن آب به ترتیبدر نمونههای اسمز شده بدون پوششو نمونه های اسمز نشده مشاهده گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.