مقاله بررسی مقاومت حرارتی و ترکیب اسیدهای چرب روغن ارقام پسته(Pistacia vera L.) دامغان


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی مقاومت حرارتی و ترکیب اسیدهای چرب روغن ارقام پسته(Pistacia vera L.) دامغان دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی مقاومت حرارتی و ترکیب اسیدهای چرب روغن ارقام پسته(Pistacia vera L.) دامغان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی مقاومت حرارتی و ترکیب اسیدهای چرب روغن ارقام پسته(Pistacia vera L.) دامغان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی مقاومت حرارتی و ترکیب اسیدهای چرب روغن ارقام پسته(Pistacia vera L.) دامغان :

تعداد صفحات :۱۶

مهمترین ارقام تجاری پسته دامغان شامل : اکبری، کله قوچی، خنجری، عباسعلی و شاه پسند از ایستگاه تحقیقات پسته دامغان تهیه گردید. روغن پسته با استفاده از حلال -n هگزان استخراج و ترکیب اسیدهای چرب توسط دستگاه گاز کروماتوگراف تعیین گردید. نتایج نشان داد که مقدار چربی در ارقام پسته در محدوده % ۶۴۷/۶۰– 486/52 بود. ترکیب اسیدهای چرب تعیین شده در روغن ارقام پسته عبارت بود از : اسیدمیریستیک(%۱۰۸۰/۰–0810/0)، اسیدپالمیتیک(%۱۰۷۵۰/۱۱-۲۲۷۵/۱۰)،اسیدپالمیتولئیک(%۰۱۸۰/۱-۱۷۵/۰)،اسیداستئاریک(%۲۷۰۰/۱-۱۰۱۰/۱)،اسیداولئیک(%۲۴۳۵/۵۵-۹۶۱۵/۴۸)،اسیدلینولئیک(%۸۸۴۰/۳۶-۴۸۲۰/۳۰)، اسیدلینولنیک(% ۸۴۰۵/۰- ۳۵۹۰/۰)، اسیدآراشیدیک( %۶۳۰۰/۰- ۳۸۵۵/۰). از نظر اسیدهای چرب غیراشباع تفاوت آماری معنی داری( ۰۵/0P< ) در بین ارقام وجود داشت. اسید اولئیک عمده ترین اسید چرب تک غیر اشباع و اسید لینولئیک عمده ترین اسید چرب چند غیر اشباع در روغن پسته بود. نسبت اسیدهای چرب غیراشباع به اشباع در محدوده ۴/۷- ۷/۶ بود. با بررسی مقاومت حرارتی روغن ارقام پسته مورد مطالعه با استفاده از روش رنسیمت، زمان القا در دامنه h54/5 (شاه پسند) تاh 69/7 (اکبری) بدست آمد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.