مقاله تأثیر محتوای رطوبت بر خواص فیزیکی شلتوک و برنج رقم ژاپنیکا


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
20 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تأثیر محتوای رطوبت بر خواص فیزیکی شلتوک و برنج رقم ژاپنیکا دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر محتوای رطوبت بر خواص فیزیکی شلتوک و برنج رقم ژاپنیکا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر محتوای رطوبت بر خواص فیزیکی شلتوک و برنج رقم ژاپنیکا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر محتوای رطوبت بر خواص فیزیکی شلتوک و برنج رقم ژاپنیکا :

تعداد صفحات :۱۲

این مقاله به بررسی برخی از خواص فیزیکی شلتوک و برنج رقم ژاپنیکا که بصورت گسترده در استان مازندران ایران کشت می شود به دو صورت شلتوک (قهوه ای) و برنج سفید شده، می پردازد. خواص فیزیکی برای هر دونوع شلتوک و برنج سفید در محدوده رطوبت ۱۰ تا ۱۸% مورد بررسی قرار گرفتند. نتایج نشان می دهندکه خصوصیات فیزیکی هر دو نوع شلتوک و برنج سفید تحت تأثیر میزان رطوبت می باشند. مقادیر بدست آمده به ترتیب مربوط به خصوصیات فیزیکی شلتوک و برنج سفید به ترتیب به صورت زیر می باشد. وزن هزار دانه در محدوده ۶۹/۶ تا۱۱/۷ و ۵۶/۴ تا۰۲/۵ گرم، طول دانه ۳۳/۳ تا۴۹/۳ و ۷۲/۲ تا۹۵/۲ میلی متر، عرض دانه ۱۵/۲تا۳۶/۲ و ۸۵/۱تا۰۸/۲ میلی متر، ضخامت ۰۵/۴تا۳۲/۴ و ۰۴/۳ تا۳۵/۳ میلی متر، میانگین حسابی از ۰۵/۴تا۳۲/۴ و ۰۴/۳ تا ۳۵/۳، میانگین هندسی از ۶۲/۳ تا۸۷/۳ و ۸۳/۲ تا۱۳/۳ ، کرویت دانه ۱۱/۵۴% تا۴۳/۵۴% و۶۰/۶۲% تا ۳۵/۶۲% ، حجم دانه ۸۵/۵ تا۶۸/۶ و۵۴/۳ تا۳۰/۴ میلی متر مکعب ، مساحت سطح ۱۱/۳۵ تا۱۰/۴۰ و ۲۵/۲۱ تا۸۱/۲۵ میلی متر مربع، دانسیته واقعی ۰۵/۱۱۰۳ تا۱۷/۱۲۰۳ و ۴۴/۱۳۶۰تا۰۵/۱۴۴۴ کیلوگرم بر متر مکعب، تخلخل ۴۴ تا۵۱% و ۳۴ تا۴۱%، زاویه ریپوز بطور خطی از ۶۱/۲۲ تا۶۸/۲۷ درجه و ۱۵/۱۶تا۲۹/۲۰ درجه، اصطکاک استاتیکی از۹۶/۳ تا۶۶/۴ و۹۸/۲تا۰۹/۵ با افزایش رطوبت افزایش یافتند. دانسیته توده از ۳۳/۶۱۴ و۰۰/۸۸۵ به ۳۳/۵۸۸ و ۶۶/۸۵۰ کیلوگرم بر متر مکعب (به ترتیب برای شلتوک و برنج سفید) کاهش یافت. تمام پارامترهای مورد آزمایش به استثنای دانسیته توده ای که روندی کاهشی نشان داد با افزایش رطوبت افزایش یافتند. در تمام موارد به استثنای دانسیته توده ای مقادیر مربوط به شلتوک (به علت حضور سبوس) بیشتر از برنج سفید بودند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.