مقاله بررسی تأثیر مدت زمان خیساندن و جوانهزنی ارقام جو بر میزان بتاگلوکان و خصوصیات کیفی مالت حاصل از آنها
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی تأثیر مدت زمان خیساندن و جوانهزنی ارقام جو بر میزان بتاگلوکان و خصوصیات کیفی مالت حاصل از آنها دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی تأثیر مدت زمان خیساندن و جوانهزنی ارقام جو بر میزان بتاگلوکان و خصوصیات کیفی مالت حاصل از آنها کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تأثیر مدت زمان خیساندن و جوانهزنی ارقام جو بر میزان بتاگلوکان و خصوصیات کیفی مالت حاصل از آنها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی تأثیر مدت زمان خیساندن و جوانهزنی ارقام جو بر میزان بتاگلوکان و خصوصیات کیفی مالت حاصل از آنها :
تعداد صفحات :۱۸
در تحقیق حاضر اثر مدت زمان خیساندن و جوانهزنی روی میزان بتاگلوکان و خصوصیات کیفی مالت تهیه شده از جو رقم ماهور و لاین ۵D، شامل راندمان مالتسازی، وزن هزاردانه، پروتئین کل و پروتئین محلول با استفاده از طرح کاملاً تصادفی در قالب آزمایشات فاکتوریل با دو سطح واریته جو، سه سطح مدت زمان خیساندن (۱۲، ۲۴ و ۴۸ ساعت)، سه سطح مدت زمان جوانهزنی (۳، ۵ و ۷ روز) و در سه تکرار مورد بررسی قرار گرفت. بر اساس نتایج بدست آمده، کمینه میزان بتاگلوکان (۵۸/۰ درصد) در مالت تهیه شده از رقم ماهور و بیشینه آن (۹۲/۰ درصد) در مالت حاصل از لاین ۵D مشاهده شد که این اختلاف از نظر آماری معنیدار بود (۰۱/0p<). از بین ارقام مورد مطالعه مالت حاصل از لاین۵D نسبت به رقم ماهور از میزان راندمان مالتسازی و وزن هزاردانه بالاتری برخوردار بود و با افزایش مدت زمان خیساندن و جوانهزنی میزان بتاگلوکان، راندمان مالتسازی و وزن هزاردانه کاهش معنیداری داشت (۰۱/0p<). نتایج همبستگی بین صفات کیفی مالت جو نشان داد که بین بتاگلوکان با پروتئینکل و بین راندمان مالتسازی با بتاگلوکان به ترتیب همبستگی منفی و مثبت معنیداری وجود دارد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.