مقاله بررسی اثر ۱- متیل سیکلو پروپن(MCP) برخصوصیات حسی، بافتی و تغذیه ای گوجه فرنگی رقم ”راپسونا“


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی اثر ۱- متیل سیکلو پروپن(MCP) برخصوصیات حسی، بافتی و تغذیه ای گوجه فرنگی رقم ”راپسونا“ دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر ۱- متیل سیکلو پروپن(MCP) برخصوصیات حسی، بافتی و تغذیه ای گوجه فرنگی رقم ”راپسونا“  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر ۱- متیل سیکلو پروپن(MCP) برخصوصیات حسی، بافتی و تغذیه ای گوجه فرنگی رقم ”راپسونا“،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر ۱- متیل سیکلو پروپن(MCP) برخصوصیات حسی، بافتی و تغذیه ای گوجه فرنگی رقم ”راپسونا“ :

تعداد صفحات :۱۳

دراین پژوهش از ترکیب ۱-متیل سیکلو پروپن به عنوان یک عامل مهار کننده اتیلن استفاده شد و اثر غلظت‌های مختلف محلول ۱-متیل سیکلو پروپن ، برخصوصیات حسی، بافتی و تغذیه ای گوجه فرنگی رقم راپسونا در طول زمان انبارداری ۴ هفته، در دمای ۲ ± 12 درجه سانتی گراد و رطوبت نسبی ۸۵ تا ۹۰% و زمان های تماس ۱۲ و ۲۴ ساعت بررسی گردید. تیمارها عبارت بودند از تیمار اول: نمونه بدون اعمال محلول MCP (نمونه کنترل)، تیمار دوم: نمونه با اعمال محلول MCP با غلظت μL/L 35/0، تیمارسوم: نمونه با اعمال محلول MCP با غلظت μL/L 7/0، تیمار چهارم: نمونه با اعمال محلول MCP با غلظت μL/L 1 و تیمار پنجم: نمونه با اعمال محلول MCP با غلظت μL/L 5/1. نمونه برداری به صورت هفتگی از هر یک از تیمارها انجام و متغیرهای سفتی بافت، رنگ و ویتامین ث سنجیده شدند. این آزمایش در غالب طرح آماری کاملاً تصادفی بر پایه آزمون فاکتوریل در ۳ تکرار انجام شد. داده ها توسط نرم افزار SPSS تحت آنالیز واریانس قرار گرفتند. طبق نتایج، تیمار ۱ و پس از آن μL/L 7/0محلول MCP به شکل مناسبی اثر اتیلن موجود در محیط محصول گوجه فرنگی را کنترل و روند رسیدگی این محصول را با تاخیری ۱۲ تا ۱۸ روزه مواجه کردند. با این حال موضوع نرم شدن بافت میوه در هفته سوم و خصوصاً چهارم دوره نگهداری وهمچنین کاهش میزان ویتامین ث و عدم یکنواختی رنگ در نمونه ها، با افزایش غلظت محلول MCPمسئله‌ای است که قضاوت در مورد کاربرد این ترکیب در کنترل رسیدگی گوجه فرنگی را با تأمل روبرومی کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.