مقاله تعیین برخی خواص مکانیکی پسته دهان‌بسته (ارقام بومی قزوین)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تعیین برخی خواص مکانیکی پسته دهان‌بسته (ارقام بومی قزوین) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین برخی خواص مکانیکی پسته دهان‌بسته (ارقام بومی قزوین)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین برخی خواص مکانیکی پسته دهان‌بسته (ارقام بومی قزوین)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین برخی خواص مکانیکی پسته دهان‌بسته (ارقام بومی قزوین) :

تعداد صفحات :۱۷

خصوصیات فیزیکی و مکانیکی مواد کشاورزی، تأثیر عمده­ای روی عملکرد و بازده ماشین­ها و دستگاه­های خط فرآوری دارد. در این تحقیق، برخی خواص مکانیکی پسته دهان­بسته ارقام قزوینی(قزوینی و بویین زهرایی)، شامل نیروی شکست، تغییر شکل تا نقطه شکست و انرژی شکست در سه سطح رطوبت (۵/۳، ۱۲، ۵/۱۹ درصد تر پایه) و در دو جهت بارگذاری اندازه­گیری و محاسبه شد. نتایج نشان داد که تاثیر رطوبت بر نیروی شکست پسته دهان بسته در هر دو رقم با افزایش رطوبت به صورت معنی­داری در سطح احتمال ۱ درصد کاهش می­یابند، اما تغییر شکل تا نقطه شکست با افزایش رطوبت افزایش می­یابد. تاثیر رطوبت بر انرژی شکست معنی­دار نبود. تاثیر جهت بارگذاری و رقم بر خواص مکانیکی ذکر شده معنی­دار نبود. با افزایش رطوبت از سطح ۵/۳ تا ۵/۱۹ درصد، نیروی شکست و انرژی شکست به ترتیب برای رقم قزوینی از ۱۴/۱۰۲ تا ۴۹/۵۴ نیوتن و ۸/۲۲ تا ۲۲/۲۰ میلی­ژول و برای رقم بویین زهرایی از ۵۳/۱۲۲ تا ۹۵/۲۹ نیوتن و ۱۷/۲۳ تا ۱۸/۱۳ میلی ژول کاهش یافت. همچنین تغییر شکل تا نقطه شکست برای رقم قزوینی ۲۱/۰ تا ۷۲/۰ میلی­متر و برای رقم بویین زهرایی از ۳۶/۰ تا ۷/۰ میلی­متر افزایش یافت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.