ارزیابی تغییرات ساختاری پلاکهای MS و ماده سفید ظاهرا نرمال با استفاده از تصویربرداری کمی انتقال مغناطش (MTI)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی تغییرات ساختاری پلاکهای MS و ماده سفید ظاهرا نرمال با استفاده از تصویربرداری کمی انتقال مغناطش (MTI) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی تغییرات ساختاری پلاکهای MS و ماده سفید ظاهرا نرمال با استفاده از تصویربرداری کمی انتقال مغناطش (MTI)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی تغییرات ساختاری پلاکهای MS و ماده سفید ظاهرا نرمال با استفاده از تصویربرداری کمی انتقال مغناطش (MTI)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی تغییرات ساختاری پلاکهای MS و ماده سفید ظاهرا نرمال با استفاده از تصویربرداری کمی انتقال مغناطش (MTI) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله فیزیک پزشکی ایران

تعداد صفحات :۱۶

مقدمه: مالتیپل اسکلروزیس (MS) یک بیماری تخریب کننده ساختار میلین در سیستم اعصاب مرکزی (CNS) است که عمدتا افراد جوان با میانگین سنی ۳۰ سال را تحت تاثیر قرار می دهد. تصویربرداری تشدید مغناطیسی (MRI) یکی از خاص ترین و حساس ترین روشهای تصویربرداری جهت تشخیص و نمایش میزان تحول و گسترش بیماری مالتپیل اسکلروزیس است. ولی تصویربرداری MR از توانایی لازم، جهت افتراق بین دگرگونی های هستوپاتولوژیک مشخصی که در آسیب های MS و بافت مغز رخ می دهد، برخوردار نیست. تصویربرداری کمی انتقال مغناطش (qMTI) یک روش نسبتا جدید تصویربرداری MR جهت بررسی فرایندهای پاتولوژیک بافت مغز است که در بیماران MS رخ می دهد. این تکنیک کمی MRI، قادر است اطلاعات کاملتری در مورد میزان و ماهیت آسیب وارد شده به بافت مغز در بیماری MS ارایه دهد که با تصویربرداری معمول MR قابل آشکارشدن نیست.مواد و روشها: در این مطالعه، ۱۲ بیمار مبتلا به MS از نوع عود کننده و بهبود یابنده و ۱۲ داوطلب سالم با روشهای تصویربرداری MR بالینی شامل: FLAIR, T1-SE, T2-FSE و همچنین تصویربرداری کمی انتقال مغناطش مورد بررسی قرار گرفتند. تمامی آسیب های متمرکز مشخص شده روی تصاویر وزنی T2، بر اساس میزان کاهش شدت سیگنالشان روی تصاویر وزنی T1، دسته بندی شدند. ماده سفید مغز و آسیب های MS به کمک یک سیستم نیمه اتوماتیک، بخش بندی شد. آنالیز هیستوگرام نسبت انتقال مغناطش (MTR) برای ماده سفید مغز انجام گرفت و مقدار میانگین MTR برای آسیب های دسته بندی شده MS نیز محاسبه شد.نتایج: کاهش معنی دار مقدار MTR در ماده سفید ظاهرا نرمال بیماران MS از نوع عود کننده و بهبود یابنده، نشان می دهد که MS بیشتر یک بیماری منتشر شونده است که کل بافت مغز را درگیر می کند. تغییرات گسترده مقادیر MTR را می توان در آسیب های MS مشاهده نمود. کاهش پارامتر MTR با میزان کاهش شدت سیگنال آسیب روی تصاویر وزنی T1 در ارتباط است. مقادیر کمتر MTR آسیب هایی که با شدت سیگنال بسیار کم در تصاویر وزنی T1 ظاهر می شوند، منعکس کننده میزان دمیلیناسیون و تخریب ساختار ماکرومولکولی آسیب های MS می باشد. همچنین تفاوت معنی داری در پارامترهای هیستوگرام MTR بین گروههای کنترل و بیمار وجود داشت که با جابجایی هیستوگرام MTR ماده سفید ظاهرا نرمال به سوی چپ همراه بود.بحث: نتایج نشان می دهد که MS یک ماهیت منتشر شونده دارد و ناهنجاری رخ داده در ماده سفید، جدای از ضایعات متمرکز مشاهده شده در تصویر وزنی T2، کل بافت مغز را تحت تاثیر قرار می دهد. از تصویربرداری کمی انتقال مغناطش می توان به عنوان یک روش معتبر جهت ارزیابی میزان گسترش بیماری و ماهیت ذاتی هر یک از آسیب ها در بیماران MS استفاده نمود.

کلید واژه: مالتیپل اسکلروزیس، تصویربرداری کمی انتقال مغناطش، نسبت انتقال مغناطش، آسیب، ماده سفید مغز

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.