مقاله ارزیابی و مقایسهی ویژگیهای شیمیایی روغن زیتون در ارقام زرد، روغنی، شنگه،کنسروالیا و ماری
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله ارزیابی و مقایسهی ویژگیهای شیمیایی روغن زیتون در ارقام زرد، روغنی، شنگه،کنسروالیا و ماری دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ارزیابی و مقایسهی ویژگیهای شیمیایی روغن زیتون در ارقام زرد، روغنی، شنگه،کنسروالیا و ماری کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی و مقایسهی ویژگیهای شیمیایی روغن زیتون در ارقام زرد، روغنی، شنگه،کنسروالیا و ماری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ارزیابی و مقایسهی ویژگیهای شیمیایی روغن زیتون در ارقام زرد، روغنی، شنگه،کنسروالیا و ماری :
تعداد صفحات :۱۲
در این پژوهش خصوصیات شیمیایی روغن ۵ رقم مختلف میوهی زیتون منطقه طارم(شنگه، ماری، کنسروالیا، زرد، روغنی) مورد بررسی قرارگرفت و بهترین نوع زیتون از نظر کمیت وکیفیت روغن استحصال شده تعیین گردید. روغن به روش پرس و سانتریفیوژ استخراج گردید. آزمایشات شامل پروفیل اسیدهای چرب با استفاده از کروماتوگرافی گازی ، مقادیراندیس یدی ، توکوفرولها و پلی فنلها با استفاده از کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا انجام شد. نتایج حاصل نشان داد اسید اولئیک در اسیدهای چرب، آلفا توکوفرول در توکوفرولها و اسید سیرینجیک در پلی فنلهادرصد غالب را به خود اختصاص می دهند. در ارتباط با اکثر ویژگیهای شیمیایی(اسیدهای چرب ، اندیس یدی، توکوفرولها و پلی فنل ها )ارقام زیتون مورد بررسی نیز تفاوت معنی دار در سطح ۰۵/۰مشاهده شد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.