مقاله شیوه های نگهداری قنات در هرمزگان


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله شیوه های نگهداری قنات در هرمزگان دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شیوه های نگهداری قنات در هرمزگان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شیوه های نگهداری قنات در هرمزگان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شیوه های نگهداری قنات در هرمزگان :

تعداد صفحات:۱۶

چکیده:

استان هرمزگان بامساحت ۶۶۷۰۹ کیلومتر مربع و وسعت حوزه آبریز حدود ۱۰۰ هزار کیلومتر مربع درجنوب ایرانق رار گرفته است. از دیدگاه زمینشناسی قسمت اعظم گستره های ابریز کل – ساحلی و میناب – بندر عباس در زون زاگرس چین خورده و بلند زاگرس و بخشی نیز در زون مکران واقع شده است.
تخلیه آبهای زیر زمینی حدود ۱/۱۵۰ میلیارد متر مکعب میباشد، که سهم قنات از این مجموع با توجه به حدود ۱۰۰ قنات موجود در حدود ۳۸ میلیون متر مکعب یعنی معادل ۳/۳۸% کل تخلیه منابع آبهای زیر زمینیاستان می باشد.
قناتهای این استان با توجه به شرایط زمین شناسی از جمله عوامل الوده کننده آبها همچون گنبدهای نمکی، مارنها، گچ ها و ; بخصوص در غرب استان توسعه پیدا ننموده اند. بیشترین تراکم قناتها در مناطق شمال و شمالشرقی استان میباشد.
قدیمی ترین قناتهایشناخته شده در استان را شاید قنات واقع در کمشک (شمالغربی بندرعباس) درجزیره کیش و در دشت رضوان (شمال بندرعباس) بتوان برشمرد.
هرچند که حفرچاه از هدر دادن آب، انگونه که یکی از عیوب بزرگ قنات می باشد، جلوگیری می نماید لیکن با توجه به اینکه قنوات هنوز اینده ای قاتصادی در پیش دارند، منطقی تر این است که قنواتقدیمی احیا شوند. ایده ای که برای هرمزگان نیز در نظر گرفته شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.