مقاله تهیه ایزوله پروتئینی از کنجاله کلزا به دو روش فرآوری شده صنعتی و آزمایشگاهی


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تهیه ایزوله پروتئینی از کنجاله کلزا به دو روش فرآوری شده صنعتی و آزمایشگاهی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تهیه ایزوله پروتئینی از کنجاله کلزا به دو روش فرآوری شده صنعتی و آزمایشگاهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تهیه ایزوله پروتئینی از کنجاله کلزا به دو روش فرآوری شده صنعتی و آزمایشگاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تهیه ایزوله پروتئینی از کنجاله کلزا به دو روش فرآوری شده صنعتی و آزمایشگاهی :

تعداد صفحات :۱۶

در این تحقیق تاثیر روش آماده سازی کنجاله برروی ترکیبات شیمیایی کنجاله های آزمایشگاهی (استخراج روغن توسط سوکسله)وصنعتی (استخراج روغن توسط تجهیزات کارخانه)رقم کلزای ایران به نام هایولا ۴۰۱ بررسی گردید. تاثیر روش آماده سازی کنجاله کلزا روی پروتئین،گلوکوزینولات واسیدفیتیک تعیین گردید و شرایط بهینه تولید ایزوله پروتئینی کنجاله آزمایشگاهی و صنعتی مورد آزمایش قرار گرفت. بدلیل اینکه استخراج پذیری و رسوب پروتین های کنجاله تابعی ازpH بوده و در هر رقم متفاوت است لذا در این تحقیق با دو تیمارpH استخراج پروتئین(۱۱و۱۲) و pH ترسیب پروتئین(۵/۴و۵/۵)در نظر گرفته شد. مقدار اسید فیتیک پروتئین ایزوله در این شرایط کم واختلاف معنی داری مشاهده نشد (۰۱/۰<p ). بیشترین مقدار اسید فیتیک در کنجاله صنعتی استخراج شده در ۱۱=pH و pH ترسیب ۵/۴ به میزان ۱۱/۱% مشاهده شد همچنین کمترین اسید فیتیک در ۱۲=pH و pH ترسیب ۵/۵ ، میزان۴/% گزارش شد.نتایج نشان داد در کنجاله آزمایشگاهی و pHاستخراج ۱۲ بیشتر از سایر شرایط مورد مطالعه پروتئین استخراج شده به میزان ۰۳/۵۰ همچنین بیشترین مقدار ترسیب پروتین در کنجاله صنعتی و۵/۴ = pH به مقدار۰۸/۵۱ بدست آمد که اختلاف معنی داری با یکدیگر داشتند (۰۱/۰>p ).بیشترین مقدار راندمان استخراج پروتئین به اثر متقابل کنجاله آزمایشگاهی استخراج شده در۱۱ pH= و pH ترسیب ۵/۵ به مقدار ۵۰/۸۸ % بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.