مقاله بهینهسازی فرآیند استخراج پرس سرد ترکیبات فنلی،آنتوسیانین و ویتامین ث از میوه زرشک بیدانه به روش سطح پاسخ
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بهینهسازی فرآیند استخراج پرس سرد ترکیبات فنلی،آنتوسیانین و ویتامین ث از میوه زرشک بیدانه به روش سطح پاسخ دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بهینهسازی فرآیند استخراج پرس سرد ترکیبات فنلی،آنتوسیانین و ویتامین ث از میوه زرشک بیدانه به روش سطح پاسخ کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهینهسازی فرآیند استخراج پرس سرد ترکیبات فنلی،آنتوسیانین و ویتامین ث از میوه زرشک بیدانه به روش سطح پاسخ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بهینهسازی فرآیند استخراج پرس سرد ترکیبات فنلی،آنتوسیانین و ویتامین ث از میوه زرشک بیدانه به روش سطح پاسخ :
تعداد صفحات :۲۲
میوه زرشک بیدانه (Berberis vulgaris) منبع سرشار از آنتوسیانین ها، ترکیبات فنلی و ویتامین ث است و کاربرد روشهایی برای استخراج این ترکیبات با ارزش که بتوان بیشترین ماده فراسودمند را با کمترین ناخالصی و حداقل تخریب بدست آورد از اهمیت بسزایی برخوردار است. در این تحقیق فرایند استخراج مواد زیست فعال موجود در میوه زرشک بیدانه با استفاده از پرس سرد و بهینهسازی فرایند استخراج به روش سطح پاسخ انجام گرفت. جهت پیشبینی رفتار نمونهها، مدل چند جملهای درجه ی دوم و از طرح مربع مرکزی با تعداد ۱۳ تیمار و ۵ تکرار در نقاط مرکزی استفاده گردید. فاکتورهای متغیر شامل فشار (۸۷/۳۵- ۳۵/۱۴ مگاپاسکال) و زمان استخراج (۶-۲ دقیقه) و پاسخها میزان آنتوسیانین، ویتامین ث، ترکیبات فنلی، فعالیت آنتی اکسیدانی و بازده عصاره استخراج شده بودند. طبق نتایج حاصل شرایط بهینه استخراج با پرس سرد فشار ۲۶ مگاپاسکال و زمان ۴۸/۴ دقیقه بود. که در این شرایط میزان ترکیبات فنلی (۱۳۲/۳۴۵ میلی گرم اسید گالیک در ۱۰۰ میلیلیتر عصاره) ،آنتوسیانین(۹۰۸/۱۰۰میلی گرم در لیتر)، فعالیت آنتی اکسیدانی (۵۲/۸۴ درصد)، ویتامین ث (۵۵/۳۱۱۸ میلی گرم در لیتر) و بازده استخراج ۹۲ درصد بود. نتایج این تحقیق نشان داد روش سطح پاسخ ابزاری سودمند برای بهینه سازی متغیر های فرایند استخراج مواد زیست فعال میوه زرشک با پرس سرد می باشد تا بتوان از این شرایط بهینه در صنعت بهره جست.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.