مقاله تأثیر تیمار آنزیمی بر محتوای آنتوسیانین، رنگ و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی آب انگور سیاه سردشت
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تأثیر تیمار آنزیمی بر محتوای آنتوسیانین، رنگ و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی آب انگور سیاه سردشت دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تأثیر تیمار آنزیمی بر محتوای آنتوسیانین، رنگ و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی آب انگور سیاه سردشت کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر تیمار آنزیمی بر محتوای آنتوسیانین، رنگ و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی آب انگور سیاه سردشت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تأثیر تیمار آنزیمی بر محتوای آنتوسیانین، رنگ و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی آب انگور سیاه سردشت :
تعداد صفحات :۱۸
آب انگور منبع مهمی از فیتوکیمیکالها است و جایگاه مهمی در میان آبمیوههای دیگر دارد. آنتوسیانینهای موجود در آب انگور بهعنوان آنتیاکسیدان عمل میکنند و عامل ایجاد رنگ در آن هستند. ازجمله روشهای اخیر برای جداسازی این ترکیبات رنگی، استفاده از آنزیمها است. در این پژوهش به بررسی اثر دو آنزیم پکتینکس اولترا کلییر و پکتینکس یلدمش در دو سطح ۱۵/۰ و ۳/۰ میلیلیتر در کیلوگرم بر محتوای آنتوسیانین، رنگ و ویژگیهای شیمیایی آب انگور سیاه پرداخته شد و تغییرات این پارامترها طی ۲۸ روز نگهداری موردبررسی قرار گرفت. بررسی نتایج نشان داد که استفاده از تیمارهای آنزیمی توانست بهصورت معنیداری (۰۵/0P)، محتوای آنتوسیانینها را نسبت به شاهد افزایش دهد و موجب بهبود رنگ شود، اما تأثیر معنیداری (۰۵/0P) بر اسیدیته و pH نداشت. بررسی فاکتورهای موردمطالعه بعد از ۲۸ روز نشان داد که محتوای آنتوسیانینها، رنگ و ویژگیهای شیمیایی آبمیوه شاهد و آبمیوههای تیمار شده نسبت به زمان صفر تفاوت معنیداری (۰۵/0P) نداشتند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.