مقاله ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبیولوژیکی و تعیین میزان آفلاتوکسین نمونههای تخم خام هندوانه در استان خراسان رضوی در سال ۱۳۸۹
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبیولوژیکی و تعیین میزان آفلاتوکسین نمونههای تخم خام هندوانه در استان خراسان رضوی در سال ۱۳۸۹ دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبیولوژیکی و تعیین میزان آفلاتوکسین نمونههای تخم خام هندوانه در استان خراسان رضوی در سال ۱۳۸۹ کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبیولوژیکی و تعیین میزان آفلاتوکسین نمونههای تخم خام هندوانه در استان خراسان رضوی در سال ۱۳۸۹،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبیولوژیکی و تعیین میزان آفلاتوکسین نمونههای تخم خام هندوانه در استان خراسان رضوی در سال ۱۳۸۹ :
تعداد صفحات :۱۶
در این تحقیق ، میزان آفلاتوکسین، ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبیولوژیکی ۷۳ نمونه تخم خام هندوانه مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج ، نشان داد از مجموع ۷۳ نمونه، ۳۰ نمونه حاوی آفلاتوکسین B1 با میانگین ۴۳/۱۲ نانوگرم بر گرم بود که از این تعداد ۱۳ نمونه ، دارای آفلاتوکسین بیش تر از حد مجاز پذیرفته شده توسط استاندارد ملی ایران میباشد. همچنین مشخص شد ۸/۴۲ و ۶۰ درصد از نمونههای مورد ارزیابی به ترتیب دارای مقدار اسیدیته و اندیس پروکسید بیش تر از ۱ (درصد وزنی بر حسب اسید اولئیک) و ۲ (میلی اکیوالان در کیلوگرم) بودند. در ارزیابی میکروبیولوژیکی، ۱۰۰% نمونههای مورد ارزیابی از لحاظ شاخص کلیفرم و ۶۷% نمونهها از لحاظ شاخص کپک در محدودهای خارج از حد مجاز میکروبی اعلام شده توسط وزارت بهداشت و درمان قرار گرفتند. شاخص اشریشیاکلی نیز در ۸۹% نمونهها مثبت ارزیابی گردید.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.