مقاله ارزیابی تاثیر مهار کننده‌ی باسیلوس لیکنی فورمیس بر آفلاتوکسین های B1 و B2 در محیط کشت آزمایشگاهی و آرد ماهی کیلکا


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله ارزیابی تاثیر مهار کننده‌ی باسیلوس لیکنی فورمیس بر آفلاتوکسین های B1 و B2 در محیط کشت آزمایشگاهی و آرد ماهی کیلکا دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی تاثیر مهار کننده‌ی باسیلوس لیکنی فورمیس بر آفلاتوکسین های B1 و B2 در محیط کشت آزمایشگاهی و آرد ماهی کیلکا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی تاثیر مهار کننده‌ی باسیلوس لیکنی فورمیس بر آفلاتوکسین های B1 و B2 در محیط کشت آزمایشگاهی و آرد ماهی کیلکا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی تاثیر مهار کننده‌ی باسیلوس لیکنی فورمیس بر آفلاتوکسین های B1 و B2 در محیط کشت آزمایشگاهی و آرد ماهی کیلکا :

تعداد صفحات :۱۷

آفلاتوکسین­های مورد استفاده جهت تلقیح، از تیپ­های B1 و B2 بوده که در محیط کشت آزمایشگاهی از دو غلظت ( ۱۲ و ۱۶ نانوگرم بر میلی لیتر برای B1 و ۸ و ۱۲ نانوگرم بر میلی لیتر برای B2 ) استفاده گردید. دوز مورد استفاده باسیلوس نیز دو غلظت ۳ و ۴ درصد بوده است. غلظت­های مورد استفاده در آرد ماهی کیلکا به ترتیب ۲ و ۴ میلی لیتر از استاندارد آفلاتوکسین به ۵۰ گرم از آرد ماهی و دوز مورد استفاده باکتری نیز ۳ و ۴ درصد بوده است. میزان تغییرات باسیلوس و آفلاتوکسین به ترتیب با جذب نوری در طول موج ۶۰۰ نانومتر توسط دستگاه اسپکتروفتومتر و دستگاه HPLC مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج فاز آزمایشگاهی نشان داد که به هنگام استفاده از دوز ۳ درصد باسیلوس لیکنی­فورمیس، میزان کاهش B1با غلظت های ۱۲ و ۱۶ نانوگرم بر میلی لیتر به ترتیب ۶/۸۸ و ۷/۸۴ درصد و B2 با غلظت ۸ و ۱۲ نانوگرم بر میلی لیتر به ترتیب ۱/۹۸ و ۴/۹۲ درصد، میزان کاهش در دوز ۴ درصد باسیلوس لیکنی­فورمیس به ترتیب ۲/۹۵و ۶/۹۰ درصد برایB1 با غلظت های ۱۲ و ۱۶ نانوگرم بر میلی لیتر و ۱/۹۹ و ۳/۹۷ درصد برای B2با غلظت ۸ و ۱۲ نانوگرم بر میلی لیتر بوده است. میزان کاهش آفلاتوکسین در آرد ماهی برای تیپ B1و B2 با حضور۳ و۴ درصد باسیلوس لیکنی­فورمیس به­همراه ۲ و ۴ میلی­لیتر از سوسپانسیون استاندارد آفلاتوکسین در ۵۰ گرم از آرد برای B1 به ترتیب ۵/۷۶ و ۶/۷۰ درصد و ۹/۹۶ و ۴/۸۰ درصد و برای B2 به ترتیب ۵/۷۷ و ۴/۹۰ درصد و ۴/۹۷ و ۸/۹۴ درصد بوده است. نتیجه گیری کلی که از این طرح حاصل می­شود آن­است که باسیلوس لیکنی­فورمیس قادر به کاهش تیپ­های شاخص آفلاتوکسین در شرایط آزمایشگاهی و آرد ماهی بوده، می­توان از آن به­عنوان ابزار بیولوژیک در جهت کنترل آفلاتوکسین استفاده کرد و با دوزهای مشخص به آرد ماهی اضافه نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.