مقاله ارزیابی تاثیر مهار کنندهی باسیلوس لیکنی فورمیس بر آفلاتوکسین های B1 و B2 در محیط کشت آزمایشگاهی و آرد ماهی کیلکا
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله ارزیابی تاثیر مهار کنندهی باسیلوس لیکنی فورمیس بر آفلاتوکسین های B1 و B2 در محیط کشت آزمایشگاهی و آرد ماهی کیلکا دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ارزیابی تاثیر مهار کنندهی باسیلوس لیکنی فورمیس بر آفلاتوکسین های B1 و B2 در محیط کشت آزمایشگاهی و آرد ماهی کیلکا کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی تاثیر مهار کنندهی باسیلوس لیکنی فورمیس بر آفلاتوکسین های B1 و B2 در محیط کشت آزمایشگاهی و آرد ماهی کیلکا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ارزیابی تاثیر مهار کنندهی باسیلوس لیکنی فورمیس بر آفلاتوکسین های B1 و B2 در محیط کشت آزمایشگاهی و آرد ماهی کیلکا :
تعداد صفحات :۱۷
آفلاتوکسینهای مورد استفاده جهت تلقیح، از تیپهای B1 و B2 بوده که در محیط کشت آزمایشگاهی از دو غلظت ( ۱۲ و ۱۶ نانوگرم بر میلی لیتر برای B1 و ۸ و ۱۲ نانوگرم بر میلی لیتر برای B2 ) استفاده گردید. دوز مورد استفاده باسیلوس نیز دو غلظت ۳ و ۴ درصد بوده است. غلظتهای مورد استفاده در آرد ماهی کیلکا به ترتیب ۲ و ۴ میلی لیتر از استاندارد آفلاتوکسین به ۵۰ گرم از آرد ماهی و دوز مورد استفاده باکتری نیز ۳ و ۴ درصد بوده است. میزان تغییرات باسیلوس و آفلاتوکسین به ترتیب با جذب نوری در طول موج ۶۰۰ نانومتر توسط دستگاه اسپکتروفتومتر و دستگاه HPLC مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج فاز آزمایشگاهی نشان داد که به هنگام استفاده از دوز ۳ درصد باسیلوس لیکنیفورمیس، میزان کاهش B1با غلظت های ۱۲ و ۱۶ نانوگرم بر میلی لیتر به ترتیب ۶/۸۸ و ۷/۸۴ درصد و B2 با غلظت ۸ و ۱۲ نانوگرم بر میلی لیتر به ترتیب ۱/۹۸ و ۴/۹۲ درصد، میزان کاهش در دوز ۴ درصد باسیلوس لیکنیفورمیس به ترتیب ۲/۹۵و ۶/۹۰ درصد برایB1 با غلظت های ۱۲ و ۱۶ نانوگرم بر میلی لیتر و ۱/۹۹ و ۳/۹۷ درصد برای B2با غلظت ۸ و ۱۲ نانوگرم بر میلی لیتر بوده است. میزان کاهش آفلاتوکسین در آرد ماهی برای تیپ B1و B2 با حضور۳ و۴ درصد باسیلوس لیکنیفورمیس بههمراه ۲ و ۴ میلیلیتر از سوسپانسیون استاندارد آفلاتوکسین در ۵۰ گرم از آرد برای B1 به ترتیب ۵/۷۶ و ۶/۷۰ درصد و ۹/۹۶ و ۴/۸۰ درصد و برای B2 به ترتیب ۵/۷۷ و ۴/۹۰ درصد و ۴/۹۷ و ۸/۹۴ درصد بوده است. نتیجه گیری کلی که از این طرح حاصل میشود آناست که باسیلوس لیکنیفورمیس قادر به کاهش تیپهای شاخص آفلاتوکسین در شرایط آزمایشگاهی و آرد ماهی بوده، میتوان از آن بهعنوان ابزار بیولوژیک در جهت کنترل آفلاتوکسین استفاده کرد و با دوزهای مشخص به آرد ماهی اضافه نمود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.