مقاله پیش‌بینی سینتیک فرآیند آبگیری اسمزی کدوی حلوایی به کمک ابزار هوشمند شبکه‌ی عصبی مصنوعی در حالت استاتیک


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله پیش‌بینی سینتیک فرآیند آبگیری اسمزی کدوی حلوایی به کمک ابزار هوشمند شبکه‌ی عصبی مصنوعی در حالت استاتیک دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پیش‌بینی سینتیک فرآیند آبگیری اسمزی کدوی حلوایی به کمک ابزار هوشمند شبکه‌ی عصبی مصنوعی در حالت استاتیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پیش‌بینی سینتیک فرآیند آبگیری اسمزی کدوی حلوایی به کمک ابزار هوشمند شبکه‌ی عصبی مصنوعی در حالت استاتیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله پیش‌بینی سینتیک فرآیند آبگیری اسمزی کدوی حلوایی به کمک ابزار هوشمند شبکه‌ی عصبی مصنوعی در حالت استاتیک :

تعداد صفحات :۲۴

فرآیند آبگیری اسمزی کدوی حلوایی در دو سطح دمای (۲۵ و ۵۰ درجه‌ی سانتی‌گراد) و در غلظت‌های مختلف نمک طعام (۵، ۱۰ و ۱۵ % وزنی/وزنی) و غلظت ثابت ساکارز (۵۰ % وزنی/وزنی) انجام گرفت. نسبت وزنی میوه به محلول اسمزی ۱ به ۲۰ (وزنی/وزنی) انتخاب گردید. در این پژوهش، مقادیر کاهش آب و جذب مواد جامد توسط شبکه‌ی عصبی مصنوعی تخمین زده شد. برای پیش بینی داده‌ها از شبکه عصبی پرسپترون با الگوریتم بهینه‌سازی کاهش گرادیان[۱] و با تابع آستانه‌ی تانژانت هیپربولیک استفاده گردید. نتایج، نشان داد که بهترین چیدمان در بین شبکه‌ی عصبی با یک لایه‌ی پنهان به‌ترتیب برای پارامترهای جذب مواد جامد[۲] و کاهش آب[۳] شامل ۲-۱۰-۱ و ۲-۱۸-۱ و در بین شبکه‌ی عصبی با دو لایه‌ی پنهان به‌ترتیب برای پارامترهای جذب مواد جامد و کاهش آب شامل ۲-۶-۶-۱ و ۲-۲۲-۲۲-۱ می‌باشد.

* مسوول مکاتبه : mshafafiz@gmail.com

۱ – Gradient descent

[۲] – Solid gain (SG)

[۳] – Water loss (WL)

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.