مقاله بررسی تأثیر مواد شفاف کننده بر میزان عناصر موجود در شیر? انگور
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی تأثیر مواد شفاف کننده بر میزان عناصر موجود در شیر? انگور دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی تأثیر مواد شفاف کننده بر میزان عناصر موجود در شیر? انگور کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تأثیر مواد شفاف کننده بر میزان عناصر موجود در شیر? انگور،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی تأثیر مواد شفاف کننده بر میزان عناصر موجود در شیر? انگور :
تعداد صفحات :۱۳
شیره انگور فرآورده ای است که از انگورهایی که به مصرف تازه خوری نمیرسند، به دست میآید. این پژوهش با هدف تاثیر مواد شفاف کننده بر مقادیر عناصر ضروری موجود در شیره انگور انجام شد. میانگین مقدار آهن، مس و کلسیم در انگور به ترتیب ۳۰ و ۵/۶ و ۱۸۰ میلی گرم در کیلوگرم میباشد. این عناصر از جمله عناصر ضروری در تغذیه انسان هستند. در این طرح از مواد شفاف کننده شامل خاک شیره، بنتونیت، سیلیکاسل، ژلاتین – بنتونیت، ژلاتین – سیلیکاسل، ژلاتین – بنتونیت – سیلیکاسل هر یک در ۳ سطح مختلف با سه تکرار استفاده شد. در این پژوهش اثر مواد کمک صافی بر شفاف کردن آبمیوه در قالب آزمون فاکتوریل با طرح پایه کامل تصادفی اجرا گردید. نتایج به دست آمده نشان داد که بیشترین میزان آهن (۴۲/۱±70/144) و مس (۹۲/۰±85/59) از تیمار ژلاتین – بنتونیت – سیلیکاسل، بیشترین میزان روی (۸۸/۱±32/62) و منیزیم (۴۲/۲±26/121) از تیمار ژلاتین – بنتونیت و بیشترین مقدار کلسیم (۲۷/۱±41/135) از تیمار ژلاتین – سیلیکاسل اندازه گیری شد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.