مقاله تعیین هلیکوباکتر پیلوری در آب، شیر گاو، پنیر و بستنی سنتی به دو روش کشت سطحی و واکنش زنجیره‌ای پلیمراز


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تعیین هلیکوباکتر پیلوری در آب، شیر گاو، پنیر و بستنی سنتی به دو روش کشت سطحی و واکنش زنجیره‌ای پلیمراز دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین هلیکوباکتر پیلوری در آب، شیر گاو، پنیر و بستنی سنتی به دو روش کشت سطحی و واکنش زنجیره‌ای پلیمراز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین هلیکوباکتر پیلوری در آب، شیر گاو، پنیر و بستنی سنتی به دو روش کشت سطحی و واکنش زنجیره‌ای پلیمراز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین هلیکوباکتر پیلوری در آب، شیر گاو، پنیر و بستنی سنتی به دو روش کشت سطحی و واکنش زنجیره‌ای پلیمراز :

تعداد صفحات :۱۰

عفونت حاصل از هلیکوباکتر پیلوری یکی از شایع‌ترین عفونت‌ها در سراسر جهان است. با این حال، منشا و انتقال این باکتری به وضوح شناخته نشده است. یکی از نظریه‌های پیشنهادی، انتقال آن از طریق شیر خام حیوانات به انسان است. بنابراین، مطالعه‌ی حاضر با هدف تعیین هلیکوباکتر پیلوری در آب آشامیدنی لوله کشی، شیر گاو، پنیر و بستنی سنتی انجام شد. از خرداد ماه ۱۳۸۹ تا خرداد ماه ۱۳۹۰، در مجموع ۱۸۲ نمونه آب آشامیدنی لوله کشی (۴۰ (n=، شیر خام گاو(۷۰(n=، پنیر سنتی (۴۷(n= و بستنی سنتی (۲۵(n= به صورت تصادفی از شهرهای شهرکرد و شیراز تهیه و جهت تعیین هلیکوباکتر پیلوری توسط روش‌های کشت سطحی و واکنش زنجیره‌ای پلی مراز (PCR) مورد ارزیابی قرار گرفت. از ۷۰ نمونه شیر گاو مورد بررسی هلیکوباکترپیلوری تنها از یک نمونه جداسازی شد، در حالی که از نمونه‌های آب، پنیر و بستنی سنتی جدا نشد. از مجموع ۱۸۲نمونه مورد مطالعه ۱۶ نمونه (۸/۸ درصد) از نظر حضور ژن ureC مثبت بود. به طور کلی، ۲ نمونه از مجموع ۴۰ نمونه آب لوله کشی (۵ درصد)، ۷ نمونه از۷۰ نمونه شیر گاو (۱۰درصد)، ۶ نمونه از ۴۷ نمونه پنیر سنتی(۸/۱۲درصد) و ۱ نمونه از ۲۵ بستنی سنتی (۴ درصد) مثبت بود. نتایج این مطالعه لزوم تحقیقات بیش‌تری بر روی منبع آلوده کننده نمونه‌های شیر و آب را نشان می‌دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.