مقاله ارزیابی کارایی پسآب تصفیه ‌شد? شهری در احیاء مناطق بیابانی (بررسی موردی: تصفیه‌خان? فاضلاب شهر سبزوار)


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله ارزیابی کارایی پسآب تصفیه ‌شد? شهری در احیاء مناطق بیابانی (بررسی موردی: تصفیه‌خان? فاضلاب شهر سبزوار) دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی کارایی پسآب تصفیه ‌شد? شهری در احیاء مناطق بیابانی (بررسی موردی: تصفیه‌خان? فاضلاب شهر سبزوار)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی کارایی پسآب تصفیه ‌شد? شهری در احیاء مناطق بیابانی (بررسی موردی: تصفیه‌خان? فاضلاب شهر سبزوار)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی کارایی پسآب تصفیه ‌شد? شهری در احیاء مناطق بیابانی (بررسی موردی: تصفیه‌خان? فاضلاب شهر سبزوار) :

تعداد صفحات :۲۲

یکی از راه‌حل‌های منطقی توسعه منابع آب و تامین بخشی از آب مورد نیازِ کشور، استفاده از پسآب تصفیه شد شهری است. در این مقاله سنجش کارآیی پسآب تصفیه‌خانه فاضلاب شهر سبزوار به مدت سه سال (۹۱-۸۸) و با هدف ارزیابی کیفی آب و درصد زنده‌مانی گونه‏های کشت شده مورد بررسی قرار گرفت. پسآب کارخانه مذکور از سال ۱۳۸۸ در پروژ احیا اراضی بیابانی منطق دروکِ شهرستان سبزوار، مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد این پژوهش در قالب طرح بلوک‌های کاملا تصادفی با سه تیمار (گونه‏های‌ تاغ، آتریپلکس و قره‌داغ) و ۹ تکرار مورد بررسی قرار گرفت. برای بررسی کیفیت آب، نمونه‌برداری از پسآب در دو نقط خروجی از تصفیه‌خانه و ورودی به مخزن ذخیره آب در محلِ پروژ بیابان‏زدایی انجام و برای سنجش مواد آلوده کننده آزمایش شد. نتایج این قسمت از پژوهش نشان داد که به جز مقدار زیاد کلی‌فرم، محدودیتی برای استفاده از پسآب برای آبیاری وجود ندارد که مخلوط کردن آن با سیلاب‌های فصلی در مخزن ذخیره و سپس استفاده از آن برای آبیاری، این محدودیت نیز برطرف می‌شود. پسآب مورد بررسی از نظر طبقه‌بندی آب به روش ویل کاکس نیز دارای شوری زیاد با سدیم کم است (C3-S1)، و در طبقه آب‌های متوسط و مناسب برای استفاده در کشاورزی و آبیاری، قرار می‌گیرد. برای ارزیابی هدف دوم، هر کدام از مناطق بوته‌کاری شده در سال‌های ۱۳۸۹، ۱۳۹۰ و ۱۳۹۱، به سه قسمت ابتدایی، میانی و انتهایی و هر قسمت به سه بخش ابتدا، میانه و انتها تقسیم شد (نه تکرار) و در هر قسمت نواری (ترانسکت) ۱۲۰ متری در طول پشته‏ها (فارو‌ها)، برای بررسی تراکم بوته‌ها، تعبیه شد. نتایج پژوهش نشان داد که به طور متوسط سالانه ۶۷، ۳/۷۴ و ۳/۹۰ درصد بوته‌های تاغ، آتریپلکس و بوته‌های قره‌داغ به ترتیب مستقر شده‌اند. نتایج تجزی واریانس داده‌های به دست آمده از سه تیمار تأثیر پسآب بر استقرار تاغ، آتریپلکس و قره‌داغ، از تفاوت معنی‌داری در سطح یک درصد، در هر کدام از سه سال مورد مطالعه، برخوردار است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.