مقاله آشکارسازی تغییرات جنگل بلوط با استفاده از طبقه بندی شیءگرای تصاویر چند زمانه لندست (مطالع? موردی: جنگلهای شمال استان ایلام)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله آشکارسازی تغییرات جنگل بلوط با استفاده از طبقه بندی شیءگرای تصاویر چند زمانه لندست (مطالع? موردی: جنگلهای شمال استان ایلام) دارای ۲۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله آشکارسازی تغییرات جنگل بلوط با استفاده از طبقه بندی شیءگرای تصاویر چند زمانه لندست (مطالع? موردی: جنگلهای شمال استان ایلام) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله آشکارسازی تغییرات جنگل بلوط با استفاده از طبقه بندی شیءگرای تصاویر چند زمانه لندست (مطالع? موردی: جنگلهای شمال استان ایلام)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله آشکارسازی تغییرات جنگل بلوط با استفاده از طبقه بندی شیءگرای تصاویر چند زمانه لندست (مطالع? موردی: جنگلهای شمال استان ایلام) :
تعداد صفحات :۲۸
بلوط گونه جنگلی غالب در کوههای زاگرس است که در استانهای غربی بهصورت جنگل نیمهمتراکم مشاهده میشود. خشکسالیهای متعدد و متوالی، گسترش محدوده شهرها و روستاها، تغییر کاربری جنگل به زمین زراعی، ازجمله مهمترین عوامل تخریب جنگلهای ایلام محسوب میشوند. هدف از این تحقیق، تعیین تغییرات کاربری جنگل به سایر کاربریها با استفاده از تصاویر چند زمانه سنجنده TM (اردیبهشت ۱۳۶۵) و OLI (اردیبهشت ۱۳۹۴) است. در طبقهبندی شیءگرا (Object base)، قطعهبندی دادههای تصاویر بهصورت پدیدههای اولیه، با پارامترهای مقیاس و فشردگی مناسب برای هر تصویر، انجام شد. طبقهبندی پدیدههای ایجادشده با روش نزدیکترین همسایه و توابع فازی انجام گرفت. با تعیین نمونههای آموزشی و استفاده از شاخص گیاهی تفاضلی نرمالشده (NDVI)، کلاسهای کاربری اراضی تهیه گردید. صحت طبقهبندی برای تصویر TM، ۸۸% و برای تصویر OLI، ۹۴% و ضـریب کاپـا تصویر TM و OLI بـه ترتیب ۸۴% و ۹۱%محاسبه گردید. به روش مقایسه پس از طبقهبندی، ماتریس تغییرات کاربری هم به تفکیک دهستان و هم به صورت تغییرات کاربری جنگل به سایر کاربریها تشکیل گردید. نتایج مطالعه نشان داد که تمام دهستانها با پدیده جنگلزدایی مواجه بوده و تغییر گسترده کاربری جنگل (۴۲%) در کل منطقه، اتفاق افتاده است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.