مقاله مقایسه روش های شبکه عصبی مصنوعی، ماشین بردار پشتیبان و شیءگرا در استخراج کاربری و پوشش اراضی از تصاویر لندست ۸


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله مقایسه روش های شبکه عصبی مصنوعی، ماشین بردار پشتیبان و شیءگرا در استخراج کاربری و پوشش اراضی از تصاویر لندست ۸ دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه روش های شبکه عصبی مصنوعی، ماشین بردار پشتیبان و شیءگرا در استخراج کاربری و پوشش اراضی از تصاویر لندست ۸  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه روش های شبکه عصبی مصنوعی، ماشین بردار پشتیبان و شیءگرا در استخراج کاربری و پوشش اراضی از تصاویر لندست ۸،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه روش های شبکه عصبی مصنوعی، ماشین بردار پشتیبان و شیءگرا در استخراج کاربری و پوشش اراضی از تصاویر لندست ۸ :

تعداد صفحات :۲۴

تهیه نقشه کاربری/پوشش اراضی، برای برنامه­ریزی و مدیریت مکانی ضروری است. امروزه تصاویر ماهوره­ای و تکنیک­های سنجش از دور،به دلیل فرآهم آوردن داده­های بهنگام و قابلیت بالای آنالیز تصاویر، کاربرد گسترده­ای در تمامی بخش­ها از جمله بخش­های کشاورزی و منابع طبیعی دارند. در پژوهش حاضر طبقه­بندی­کننده­های شبکه عصبی مصنوعی، ماشین بردار پشتیبان و شیءگرا جهت تهیه نقشهکاربری/پوشش اراضی شهرستان­های اردبیل، نیر و نمین مورد ارزیابی قرار گرفت. تصویر سنجنده (OLI) Operational Land Imager لندست ۸ (سال ۲۰۱۳) پس از تصحیحات هندسی و توپوگرافیکی تحت این الگوریتم­ها قرار گرفته و به ۹ طبقه کاربری و پوشش اراضی شامل پهنه­های آبی، زراعت آبی، زراعت دیم، چمنزار، برونزدگی سنگی، جنگل، مرتع، عرصه­های مسکونی و انسان­ساخت و فرودگاه طبقه­بندی شد. پس از ارزیابی صحت، صحت کلی برای نقشه حاصل از شبکه عصبی مصنوعی، ماشین بردار پشتیبان و شیءگرا به ترتیب برابر با ۹۱/۸۹، ۶۸/۸۵ و۳۷/۹۴ درصد و مقدار کاپای آن­ها به ترتیب ۸۸/۰، ۸۲/۰ و ۹۳/۰ برآورد شد که نشان­دهنده برتری روش شیءگرا در مقایسه با دو روش دیگر است. هر سه روش توانستند صحتی قابل قبول برای نقشه­ها­ی کاربری/پوشش اراضی ارائه دهند. در کل، سه روش طبقه­بندی پیشرفته، در منطقه ناهمگن با تغییرات ارتفاعی بیش از ۳۶۰۰ متر با استفاده از نسل جدید تصاویر سنجنده لندست ۸ آزمون و مناسب­ترین روش تهیه نقشه کاربری/پوشش اراضی معرفی شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.