مقاله تبیین جایگاه افغانستان به عنوان کانون چند زیرسیستم منطقهای با تأکید بر منطقه آسیایجنوبی و نقش هندوستان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تبیین جایگاه افغانستان به عنوان کانون چند زیرسیستم منطقهای با تأکید بر منطقه آسیایجنوبی و نقش هندوستان دارای ۴۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تبیین جایگاه افغانستان به عنوان کانون چند زیرسیستم منطقهای با تأکید بر منطقه آسیایجنوبی و نقش هندوستان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تبیین جایگاه افغانستان به عنوان کانون چند زیرسیستم منطقهای با تأکید بر منطقه آسیایجنوبی و نقش هندوستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تبیین جایگاه افغانستان به عنوان کانون چند زیرسیستم منطقهای با تأکید بر منطقه آسیایجنوبی و نقش هندوستان :
تعداد صفحات :۴۳
کشور افغانستان در ناحیهای قرار دارد که میتوان آن را به لحاظ سیاسی، امنیتی، اقتصادی، فرهنگی و ژئوپلیتیکی در زیرمجموعه چند سیستم منطقهای از جمله آسیایمرکزی، خاورمیانه و جنوب آسیا جای داد. هرچند اصلیترین منطقهای که افغانستان در زیر مجموعه آن قرار میگیرد آسیایمرکزی است. اما رقابت شدید میان هند و پاکستان باعث ورود کابل به معادلات منطقهای آسیایجنوبی شده است. از سوی دیگر، افغانستان دروازه ورود هند به آسیای مرکزی و خاورمیانه است. هندوستان بدین طریق قادر خواهد بود عمق استراتژیک خود را تا آسیایمرکزی گسترش دهد و از محاصره شدن توسط چین و پاکستان جلوگیری نماید. برآیند مسایل فوق علاوه بر راه یافتن افغانستان به مسایل امنیتی جنوب آسیا، برجسته شدن جایگاه کابل در سیاست خارجی هند است. در این مقاله با کاربست نظریه مجموعه امنیتی بوزان در صدد پاسخ به سوالات زیر خواهیم بود « افغانستان چه جایگاهی در سیاست خارجی هندوستان در آسیایجنوبی، پس از ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ دارد؟ عوامل مؤثر بر ورود افغانستان به پویشهای امنیتی، منطقه آسیایجنوبی چیست؟» فرضیه نگارندگان بدین شرح است « افغانستان کشوری عایقمابین چند زیرسیستم منطقهای است. مسایل سیاسی، اقتصادی و به ویژه بحرانهای امنیتی بعد از تحولات ۱۱سپتامبر ۲۰۰۱ این کشور را به سمت آسیای جنوبی سوق داده است. سیاست خارجی هندوستان نیز در صدد بهره برداری از شرایط جدید است».
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.