مقاله بهینه سازی مصرف انرژی در فرآیند خشک کردن سیب با استفاده از امواج مایکروویو


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بهینه سازی مصرف انرژی در فرآیند خشک کردن سیب با استفاده از امواج مایکروویو دارای ۲۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهینه سازی مصرف انرژی در فرآیند خشک کردن سیب با استفاده از امواج مایکروویو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهینه سازی مصرف انرژی در فرآیند خشک کردن سیب با استفاده از امواج مایکروویو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهینه سازی مصرف انرژی در فرآیند خشک کردن سیب با استفاده از امواج مایکروویو :

تعداد صفحات :۲۷

اهمیت بسیار زیاد سیب در ایران، ارزش افزوده قابل توجه آن پس از فرآوری و از طرفی بروز مشکلات تأمین انرژی جهت خشک کردن این محصول ارزشمند، باعث شده است تا در طی سالهای اخیر روش­های متعددی برای کاهش زمان و انرژی مصرفی در زمینه فرآوری سیب پیشنهاد گردد. در این تحقیق مطالعه و بهینه سازی مصرف انرژی دریک خشک­کن ترکیبی مایکروویو-جریان­ هوای­گرم انجام شد. در این خشک­کن برای تولید امواج مایکروویو از یک لامپ مگنترون با توان نامیkW3/1 و فرکانسGHz45/2 استفاده گردید. به منظور تولید جریان هوای گرماز ۶ گرم­کنW 700به همراه دمنده­ای با دور ۱۷۵۰ دور بر دقیقه استفاده شد.ارزیابی سیستم خشک­کردن برش‌های سیب با معیارهایزمان و میزان کل انرژی مصرفی در طول فرآیند خشک­شدن در مقابل تغییرات توان مایکروویو (W500، W 1000،W1500 وW2000)، دمای هوا (oC40، oC50، oC60 و oC70) و سرعت هوای ورودی (m s-15/0،m s-1 1،m s-1 5/1 و m s-12) در سه روش خشک کردن جریان هوای گرم، مایکروویو و ترکیب مایکروویو-جریان هوای گرم مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که بیشترین زمان انجام فرآیند در روش جریان هوای گرم با دمای هوایoC40 و سرعت هوایm s-15/0 بوده و کمترین زمان صرف شده نیز در روش ترکیبی با توان مایکروویو W2000، دمای هوایoC 70و سرعت هوایm s-1 2 مشاهده می­شود. همچنین بیشترین میزان مصرف انرژی در روش جریان هوای گرم با دمای هوایoC40 و سرعت هوایm s-12 و کمترین میزان مصرف انرژی در روش مایکروویو با توان W2000 رخ داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.