مقاله برآورد گوارش پذیری ظاهری پروتئین گندم های سرداری و آذر ۲ با آنزیم و بدون آنزیم در جوجه های گوشتی پرورش یافته در قفس
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله برآورد گوارش پذیری ظاهری پروتئین گندم های سرداری و آذر ۲ با آنزیم و بدون آنزیم در جوجه های گوشتی پرورش یافته در قفس دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله برآورد گوارش پذیری ظاهری پروتئین گندم های سرداری و آذر ۲ با آنزیم و بدون آنزیم در جوجه های گوشتی پرورش یافته در قفس کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله برآورد گوارش پذیری ظاهری پروتئین گندم های سرداری و آذر ۲ با آنزیم و بدون آنزیم در جوجه های گوشتی پرورش یافته در قفس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله برآورد گوارش پذیری ظاهری پروتئین گندم های سرداری و آذر ۲ با آنزیم و بدون آنزیم در جوجه های گوشتی پرورش یافته در قفس :
تعداد صفحات :۱۷
این آزمایش به منظور ارزیابی گوارشپذیری ظاهری پروتئین دو واریته گندم شامل سرداری و آذر ۲ در شرایط حضور و عدم حضور مکمل آنزیمی(مولتی آنزیم گریندازیم) در جوجههای گوشتی انجام شد. جهت انجام این آزمایش ۱۸۰ قطعه جوجه گوشتی در سن ۱۴ روزگی (مخلوط دو جنس سویه کاب ۵۰۰) از جوجهکشی تجاری خریداری و بهطور تصادفی در۶ قفس سه طبقه توزیع گردیدند. جیرهها شامل یک جیره پایه که جیرهای بر پای ذرت-کنجاله سویا و یک جیر آزمایشی شامل۶۰% جیر پایه و ۴۰% ارقام گندم آسیاب شده بودند که با و بدون افزودن آنزیم به طور تصادفی هرکدام به ۳ تکرار (دارای ۱۰ پرنده)، اختصاص داده شدند. آزمایش فاکتوریل بر پایهی طرح کاملاً تصادفی در دور رشد(۱۴ تا ۲۰ روزگی) و دور پایانی(۳۰ تا ۳۶ روزگی) اجرا شد. ارقام گندمهای مورد استفاده در این تحقیق از استان کردستان(شهرستان دهگلان) تهیه گردیدند. نتایج نشان داد که افزودن آنزیم به جیر پایه در دور رشد موجب بهبود معنیدارضریب تبدیل خوراک گردید(۰۵/0P<). مقدار گوارشپذیری ظاهری پروتئین گندم در دور رشد و دور پایانی برای گندم رقم سرداری و آذر ۲ به ترتیب.۶۳/۷۵، ۱۹/۷۵ و ۴۷/۶۴، ۶۶/۶۹ درصد برآورد گردید. مقایس میانگین مقادیر برآورد شده میزان گوارشپذیری ظاهری پروتئین نشان داد که رقم سرداری دارای گوارشپذیری ظاهری پروتئین بیشتری نسبت به رقم آذر ۲ است(۰۵/0P<). بعلاوه، افزودن آنزیم موجب افزایش معنیدار میزان گوارشپذیری ظاهری پروتئین گندم در دور رشد و پایانی نشد(۰۵/0P>). اما در دوره رشد، ضریب تبدیل خوراک جوجههای تغذیه شده با جیرههای حاوی گندم دارای آنزیم کمتر از مقدار مربوط به جوجههای حاوی گندم و فاقد آنزیم بودند(۰۵/0P<). به طورکلی، افزودن آنزیم به جیرههای حاوی هر کدام از رقمهای گندم آذر ۲ و گندم سرداری میتواند موجب بهبود ضریب تبدیل خوراک در دور رشد گردد، اما تأثیر معنیداری بر گوارشپذیری ظاهری پروتئین و عملکرد جوجههای گوشتی ندارد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.