مقاله آموزشهای همگانی در جهت کسب آمادگی در مواجهه با زلزله
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله آموزشهای همگانی در جهت کسب آمادگی در مواجهه با زلزله دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله آموزشهای همگانی در جهت کسب آمادگی در مواجهه با زلزله کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله آموزشهای همگانی در جهت کسب آمادگی در مواجهه با زلزله،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله آموزشهای همگانی در جهت کسب آمادگی در مواجهه با زلزله :
تعداد صفحات:۱۱
چکیده:
هر ساله حدود ۱۶زمین لرزه بزرگ در سراسر جهان رخ می دهد که باعث مرگ جمعیت زیادی می شود. کشور ایران باقرار گرفتن بر کمربند زلزله آلپ – هیمالیا یکی از مناطق زلزله خیز دنیاست بطورکه از سال ۱۲۸۰ تا ۱۳۸۳، پانزده زلزله با بزرگی بالاتر از ۷ ریشتر در ایران رخ داده است و از سال ۱۳۳۶ تا ۱۳۸۳ بیشتر از ۲۰۰/۰۰۰ نفر جان خود را از در اثر زلزله از دست داده اند. بر اساس آخرین تحقیقات زمین لرزه نه قابل پیش بینی است نه قابل پیشگیری است ولی تلفات و خسارتهای آن قابل کاهش و کنترل است.
زمین لرزه می تواند باعث فرو ریختن ساختمانها و پل ها و قطع شدن خطوط انتقال برقو تلفن شود، اتش سوزی و انفجار ایجاد کند، باعث رانش زمینشود و در مناطق ساحلی با ایجاد اماج سهمگینی موسوم به Tsunamis باعث تخریب مناطق ساحلی شود. علاوه بر این باعث از بین رفتن جای تعداد زیادی از انسانها می شود.
با توجه به اثرات مهلک و مخرب یک زمین لرزه که بسته به بزرگی آن حادث می شود و مواردی از آن در بالا ذکر شد، لزوم بکارگیری روشهای پیشگیرانه در مواجهه با آن ضروری است. در هر برنامه پیشگیرانه و کنترل و مدیریت بحران، مهمترینجزءآن آموزش همگانی یا Education Public است. چرا که کوچکترین خانه از جددول مدیریت بحران شهروندان جامعه هستندو هدف نهایی مدیریت بحران نجات جان شهروندان است. بر این اساس با مطالعه کتباها و مقالات موجود در این زمینه و نیز مطالب سایتهای اینترنتی و تطبیق و هماهنگی آنها با جامعه ایرانی و امکانات و شرایط موجود در کشور، چک لیستی از اقدامات لازم درمواجهه با زمینلرزه به منظور راهنمایی شهروندان جامعهتهیه شده است که در سه بخش تحت عنوان آمادگیهای قبل از وقوع زلزله – زمان وقوع زلزله- پس از وقوع زلزله تفکیک و شرح داده شده است که پیشنهاد می شودبه عنوان یک برنامه کشوری به همه نهادها و مسوولان مرتبط اعلام شود. آموزش شهروندان جامعه جهت خود اتکایی در مقابله با حوادث بویِژه زلزله امری ضروری است و با انجام آن می توان صدمات و تلفات یک زلزله را به نحو موثری کاهش داد.
این مقاله با ارائه چک لیستی کامل از آخرین guide lineدر این زمینه و تطبیق آن با فرهنگ و جامعه ایران، گامی هرچند کوچک در این زمینه بر داشته است و امید می رود با اجرای فراگیر آموزش همگانی در جامعه به اهداف ذکر شده در این مقاله دست یافت.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.