مقاله واکنش جمعیتهای علفهرز ازمک (Cardaria draba) به تنش شوری


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله واکنش جمعیتهای علفهرز ازمک (Cardaria draba) به تنش شوری دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله واکنش جمعیتهای علفهرز ازمک (Cardaria draba) به تنش شوری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله واکنش جمعیتهای علفهرز ازمک (Cardaria draba) به تنش شوری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله واکنش جمعیتهای علفهرز ازمک (Cardaria draba) به تنش شوری :

تعداد صفحات :۲۶

در برنامه موثر کنترل علف­های­هرز، مطالعه بیولوژی هم از دیدگاه اقتصادی و از دیدگاه زیست محیطی ضروری است. تنش شوری از مهمترین تنش های محیطی رایج در کشور است که بر مراحل مختلف رشد و نمو گیاهان اثر می­گذارند .به منظور بررسی تأثیر تنش شوری بر خصوصیات جوانه­زنی و رشد گیاهچه علف هرز اُزمک (Cardaria draba) آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی با ۴ تکرار اجرا شد. عامل اول جمعیت ازمک در ۸ سطح (مازندران، تهران، خراسان رضوی، خوزستان، قم، اردبیل، همدان و یزد) و عامل دوم پتانسیل اسمزی در ۵ سطح (۰، ۳/۰-، ۵-، ۱۰- و ۱۵- بار) بود. نتایج نشان داد که با منفی­تر شدن پتانسیل اسمزی درصد و سرعت جوانه­زنی، وزن تر گیاهچه، ریشه­چه و ساقه­چه، طول ریشه­چه و ساقه­چه به طور معنی­داری کاهش یافت و این کاهش در جمعیت­های مختلف متفاوت بود. برازش مدل لجستیک سه پارامتری رابطه بین سطوح مختلف تنش و درصد جوانه­زنی را به خوبی توجیه نمود. بر اساس مدل، کاهش ۵۰ درصدی حداکثر جوانه­زنی جمعیت های مازندران، تهران، خراسان رضوی، خوزستان، قم، اردبیل، همدان و یزد به ترتیب در ۷۷/۲۱، ۸۱/۲۱، ۱۰/۲۳، ۶۱/۲۷، ۷۷/۲۴، ۲۹/۲۱، ۱۹/۱۹ و ۷۶/۲۵ بار اتفاق افتاد این بدان معنی بود که جمعیت خوزستان تحمل بیشتری به تنش شوری داشت.
دوم پتانسیل اسمزی در ۵ سطح (۰، ۳/۰-، ۵-، ۱۰- و ۱۵- بار) بود. نتایج نشان داد که با منفی­تر شدن پتانسیل اسمزی درصد و سرعت جوانه­زنی، وزن تر گیاهچه، ریشه­چه و ساقه­چه، طول ریشه­چه و ساقه­چه به طور معنی­داری کاهش یافت و این کاهش در جمعیت­های مختلف متفاوت بود. برازش مدل لجستیک سه پارامتری رابطه بین سطوح مختلف تنش و درصد جوانه­زنی را به خوبی توجیه نمود. بر اساس مدل، کاهش ۵۰ درصدی حداکثر جوانه­زنی جمعیت های مازندران، تهران، خراسان رضوی، خوزستان، قم، اردبیل، همدان و یزد به ترتیب در ۷۷/۲۱، ۸۱/۲۱، ۱۰/۲۳، ۶۱/۲۷، ۷۷/۲۴، ۲۹/۲۱، ۱۹/۱۹ و ۷۶/۲۵ بار اتفاق افتاد این بدان معنی بود که جمعیت خوزستان تحمل بیشتری به تنش شوری داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.