مقاله بررسی تأثیر عضویت در شبکه‌اجتماعی پیام رسان تلگرام بر رشد هویت بازاندیشانه جوانان(مطالعه موردی: دانشجویان دانشگاه آزاد تهران شرق)


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی تأثیر عضویت در شبکه‌اجتماعی پیام رسان تلگرام بر رشد هویت بازاندیشانه جوانان(مطالعه موردی: دانشجویان دانشگاه آزاد تهران شرق) دارای ۲۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تأثیر عضویت در شبکه‌اجتماعی پیام رسان تلگرام بر رشد هویت بازاندیشانه جوانان(مطالعه موردی: دانشجویان دانشگاه آزاد تهران شرق)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تأثیر عضویت در شبکه‌اجتماعی پیام رسان تلگرام بر رشد هویت بازاندیشانه جوانان(مطالعه موردی: دانشجویان دانشگاه آزاد تهران شرق)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تأثیر عضویت در شبکه‌اجتماعی پیام رسان تلگرام بر رشد هویت بازاندیشانه جوانان(مطالعه موردی: دانشجویان دانشگاه آزاد تهران شرق) :

تعداد صفحات :۲۹

امروزه شبکه­های مجازی به طور عام و تلگرام به طور خاص بر هم حوزه­های زندگی اجتماعی از جمله هویت تاثیرگذار شده اند. یکی از مهمترین انواع هویت، هویت بازاندیشانه می باشد که این پژوهش بر آن است تا تأثیر عضویت در یکی از شبکه­های اجتماعی مجازی با نام تلگرام را بر آن مورد بررسی و تفحص قرار دهد. برای تحقق این هدف، پژوهش حاضر بر روی دانشجویان ۱۸-۳۰ ساله دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق در سال تحصیلی ۱۳۹۵ متمرکز گردید. شمار کلی این دانشجویان ۱۱۷۴۹ نفر بود که با استفاده از فرمول کوکران ۳۷۲ نفر و جهت اعتبار بیشتر پاسخ­ها ۳۸۴ نمونه جهت سنجش فرضیه­ها بر مبنای نمونه­گیری غیراحتمالی اتفاقی انتخاب گردید. پس از توزیع، تکمیل و جمع آوری پرسشنامه ها، تجزیه و تحلیل آنها بر مبنای دو نرم افزارspss و lisrelصورت گرفت. یافته­ها بیانگر آن است که ۳/۹۴ درصد از نمونه های پژوهش در شبکه­های مجازی، ۸/۸۸ درصد از آنها در تلگرام، ۲/۸۶ درصد در گروه های تلگرام و ۷/۶۷ درصد در کانال­های تلگرام عضویت دارند. همچنین، یافته­ها نشان می­دهد ضریب تأثیر میزان استفاده از شبک مجازی تلگرام با مقدار ۲۷/۰، میزان گروه های عضو در تلگرام با ضریب تأثیر ۲۱/۰، استفاده از کانال های تلگرام با ضریب تأثیر ۱۴/۰، مشارکت شبکه­ای تلگرام با ضریب تأثیر ۲۳/۰ در سطح اطمینان ۹۹/۰ و استفاده از استیکرهای تلگرام با ضریب تأثیر ۱۶/۰ در سطح اطمینان ۹۵/۰ بر هویت بازاندیشانه دارای تاثیر معنادار بوده­اند. نتایج بیانگر آن است که شرط لازم برای بازاندیشی در هویت، داشتن ارتباط با دیگر افراد در این شبکه­هاست.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.