مقاله نگرش نسبت به خودکشی، اوتانازی و مرگ‌هراسی بر حسب نوع دین‌داری ( مطالعه موردی: دانشجویان ۱۹-۲۷ ساله دانشگاه خوارزمی)


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله نگرش نسبت به خودکشی، اوتانازی و مرگ‌هراسی بر حسب نوع دین‌داری ( مطالعه موردی: دانشجویان ۱۹-۲۷ ساله دانشگاه خوارزمی) دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نگرش نسبت به خودکشی، اوتانازی و مرگ‌هراسی بر حسب نوع دین‌داری ( مطالعه موردی: دانشجویان ۱۹-۲۷ ساله دانشگاه خوارزمی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نگرش نسبت به خودکشی، اوتانازی و مرگ‌هراسی بر حسب نوع دین‌داری ( مطالعه موردی: دانشجویان ۱۹-۲۷ ساله دانشگاه خوارزمی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نگرش نسبت به خودکشی، اوتانازی و مرگ‌هراسی بر حسب نوع دین‌داری ( مطالعه موردی: دانشجویان ۱۹-۲۷ ساله دانشگاه خوارزمی) :

تعداد صفحات :۲۶

امروزه جوانان به‌ویژه دانشجویان ایرانی تحت تأثیر ویژگی‌ها و عناصر دنیای مدرن قرار گرفته‌اند. ازاین‌رو، نگرش آن‌ها نسبت به خودکشی، اوتانازی و مرگ­هراسی نیز دستخوش تغییر شده است. این مقاله، نگرش آن‌ها پیرامون پدیده‌های مذکور را با توجه به وضعیت دین‌داری‌شان مطالعه می‌کند. مقاله حاضر در پارادایم تفسیرگرایی و با استراتژی استفهامی و روش کیفی صورت گرفته است. داده­های پژوهش با نمونه­گیری هدفمند و نظری و از طریق مصاحب باز و عمیق با هفده دانشجوی ۱۹-۲۷ ساله در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه خوارزمی گردآوری ‌شده است و برای تجزیه‌ و تحلیل اطلاعاتِ به‌دست‌آمده، از روش نظری زمینه­ای استفاده شده است. مطابق با یافته‌های پژوهش، مقولات «دین­داری»، «خانواده» و «نگرش به جهان پس از مرگ» به ترتیب به‌عنوان شرایط علّی، زمینه­ای و مداخله­گر در مقولات پیامدیِ «خودکشی»، «اوتانازی» و «مرگ­هراسی» تأثیرگذارند. برآیند و نتایج تحقیق نشان­دهند محوری بودن نوع دین­داری دانشجویان در نگرش آن‌ها پیرامون مقولات پیامدی مذکور است. ازاین‌رو، مقول کانونی، «نگرش دینی/عرفی پیرامون خودکشی، اوتانازی و مرگ­هراسی» است. با توجه به تغییر نگرش‌ها و ارزش‌های اعتقادی و دینی دانشجویان در سال­های اخیر، لازم است که وضعیت نگرش آن‌ها نسبت به خودکشی، اوتانازی و مرگ­هراسی با توجه به نوع دین­داری آن­ها بیشتر مورد مطالعه قرار بگیرد. همچنین، باید در نظر داشت که فهم مسائل مرگ در جامعه ایران با مسائل حوز دین درآمیخته است که بدون توجه به آن، فهمی کافی و مناسب به دست نمی‌آید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.