مقاله مقایسه مشخصات ارگونومیک دستگاه ‌بدنسازی گام‏زن پهلو با ویژگی‌های آنتروپومتریک کاربران دختر دانش‏آموز


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله مقایسه مشخصات ارگونومیک دستگاه ‌بدنسازی گام‏زن پهلو با ویژگی‌های آنتروپومتریک کاربران دختر دانش‏آموز دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه مشخصات ارگونومیک دستگاه ‌بدنسازی گام‏زن پهلو با ویژگی‌های آنتروپومتریک کاربران دختر دانش‏آموز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه مشخصات ارگونومیک دستگاه ‌بدنسازی گام‏زن پهلو با ویژگی‌های آنتروپومتریک کاربران دختر دانش‏آموز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه مشخصات ارگونومیک دستگاه ‌بدنسازی گام‏زن پهلو با ویژگی‌های آنتروپومتریک کاربران دختر دانش‏آموز :

تعداد صفحات :۲۱

وجود فضاهای ورزشی در همه جای دنیا حق شهروندی محسوب می‌شود. در این راستا امکاناتی مهیا شده تا شهروندان با کمترین هزینه و امکانات، سلامت جسمی و روحی خود را حفظ کنند. ورزش‏های همگانی مانند پیاده روی و ورزش‏های صبحگاهی در پارک‏ها و مدارس از جمله فعالیت‏هایی است که افراد با حداقل امکانات می‏توانند به آن بپردازند. لذا، به دلیل اهمیت ورزش در جامعه، بررسی وضعیت امکانات ورزشی و کیفیت این وسایل ضروری به نظر می‏رسد. در سال‌های اخیر، به منظور تامین سلامت و توسعه فعالیت‌های ورزشی دانش‌آموزان، مدارس کشور به دستگاه‏های بدنسازی پارکی تجهیز شده‌اند. اما، این دستگاه‌ها اغلب به‏صورت کپی‎‏سازی از روی انواع خارجی ساخته می‏شوند. هدف از این تحقیق بررسی میزان تطابق ابعاد و اندازه‌ها و مشخصات ارگونومیک دستگاه ‌بدنسازی گام‏زن پهلو با ویژگی‌های آنتروپومتریک کاربران دختر دانش آموز دبیرستان‏های تهران است. روش ها و وسایل: روش این تحقیق مقایسه ای و تعداد ۱۰۰ نمونه از دانش آموزان دختر مقطع متوسطه شهر تهران و دستگاه بدنسازی گام زن پهلو با دو نشان تجاری هیگر و تحرک سازان فردا و نمونه های آماری از بین جامعه دانش آموزان شهر تهران و بیش از ۳۵ نشان تجاری دستگاه‏های بدنسازی پارکی مورد ارزیابی قرار گرفته و میانگین و صدک‌های ۵، ۵۰ و ۹۵ و انحراف استاندارد ویژگی‌‏های آنتروپومتریک به‌دست آمده کاربران با ویژگی‌های ارگونومی دستگاه‌های بدنسازی منتخب با استفاده از روش تی تک نمونه‌ای دوطرفه در سطح معنا داری ۰۵/۰(۹۵ درصد اطمینان) مقایسه شد. ابزار تحقیق کیت آنتروپومتری استاتیک و قد سنج و نرم افزار SPSS بوده و نتایج به دست آمده، حاکی از آن است که دستگاه تعبیه شده فوق در مدارس از نظر ابعاد مناسب اندازه‌های آنتروپومتری دانش‌آموزان دختر مقطع متوسطه نیست و مشکل عمده در هر دو نشان عدم هماهنگی در ابعاد دستگاه‌ها با ابعاد بدنی کاربران آن‌هاست که این امر احتمال بروز آسیب‌های جسمانی در اثر استفاده از دستگاه‌های بدنسازی پارکی را افزایش می‌دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.