مقاله بررسی شیوع گونه های کمپیلوباکتر در مراحل مختلف کشتار وعرضه لاشه مرغ


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی شیوع گونه های کمپیلوباکتر در مراحل مختلف کشتار وعرضه لاشه مرغ دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی شیوع گونه های کمپیلوباکتر در مراحل مختلف کشتار وعرضه لاشه مرغ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی شیوع گونه های کمپیلوباکتر در مراحل مختلف کشتار وعرضه لاشه مرغ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی شیوع گونه های کمپیلوباکتر در مراحل مختلف کشتار وعرضه لاشه مرغ :

تعداد صفحات :۱۶

کمپیلوباکتر یکی از اصلی‌ترین عوامل بالقوه ایجاد کننده‌ی اسهال و گاستروآنتریت‌های باکتریایی در انسان در سراسر جهان است. غذای آلوده به خصوص گوشت طیور به عنوان عامل اصلی انتقال بیماری مطرح می‌باشد. هدف از انجام این مطالعه تعیین میزان شیوع کمپیلوباکتر در لاشه مرغ در طول پروسه کشتار و عرضه گوشت مرغ در کشتارگاه صنعتی طیور نجف آباد-اصفهان است. در تابستان ۱۳۹۳ مجموعاً ۱۶۰ نمونه از لاشه طیور ۵ گله‌ی مختلف در طی ۸ مرحله کشتار به طور تصادفی اخذ شد و جهت جداسازی کمپیلوباکتر مورد آزمایش قرار گرفت. نتایج نشان داد که ۱۰۲ نمونه از ۱۶۰ نمونه (۷۵/۶۳ درصد) آلوده به کمپیلوباکتر بودند که از این تعداد ۱۹ نمونه از ۲۰ نمونه کلواک (۹۵%)، ۱۶ نمونه از ۲۰ نمونه قبل از پرکنی (۸۰%)، ۱۲ نمونه از ۲۰ نمونه بعد از پرکنی (۶۰%)، ۱۲ نمونه از ۲۰ نمونه بعد از تخلیه امعاء و احشاء (۶۰%)، ۱۴ نمونه از ۲۰ نمونه بعد از چیلر (۷۰%)، ۱۳ نمونه از ۲۰ نمونه بعد از بسته بندی (۶۵%)، ۱۰ نمونه از ۲۰ نمونه بعد از بسته بندی (۵۰%) و ۶ نمونه از ۲۰ نمونه بعد از انجماد (۳۰%) آلوده به کمپیلوباکتر بودند. همچنین فراوانی آلودگی به گونه‌های کمپیلوباکتر مورد بررسی قرار گرفت که مشاهده شد فراوانی آلودگی به کمپیلوباکتر ژژونی (۲/۹۰%) با اختلاف معنی داری بیشتر از فراوانی آلودگی به کمپیلوباکتر کلی (۸/۹ درصد) بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.