مقاله گونه های کمپیلوباکتر به عنوان یک عامل بالقوه بیماری زا در قارچ های دکمه ای خوراکی( Agaricus mushrooms )


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله گونه های کمپیلوباکتر به عنوان یک عامل بالقوه بیماری زا در قارچ های دکمه ای خوراکی( Agaricus mushrooms ) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله گونه های کمپیلوباکتر به عنوان یک عامل بالقوه بیماری زا در قارچ های دکمه ای خوراکی( Agaricus mushrooms )  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله گونه های کمپیلوباکتر به عنوان یک عامل بالقوه بیماری زا در قارچ های دکمه ای خوراکی( Agaricus mushrooms )،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله گونه های کمپیلوباکتر به عنوان یک عامل بالقوه بیماری زا در قارچ های دکمه ای خوراکی( Agaricus mushrooms ) :

تعداد صفحات :۱۷

عفونت های ناشی از کمپیلوباکتر ژژونی به عنوان یکی از مهمترین بیماری های منتقله از غذا در بسیاری از کشور های جهان می باشد که باعث ایجاد اسهال در اکثر کشور ها می شود. در این بررسی ۱۰۰ نمونه قارچ دکمه ای خوراکی در سال ۱۳۹۳ از از فروشگاه‌های عرضه انواع قارچ های خوراکی در شهرکرد نمونه برداری شد. ابتدا نمونه‌ها در محیط های کشت غنی کننده و اختصاصی کشت داده شدند و سپس مورد آزمایش واکنش زنجیره ای پلی مراز قرارگرفتند. از مجموع ۱۰۰ نمونه قارچ دکمه ای خوراکی اخذ شده ۱۵ نمونه (۱۵ درصد) آنها آلوده به جنس کمپیلوباکتر تشخیص داده شدکه ۳/۱۳ درصد آلوده به کمپیلوباکتر ژژونی و۷/۸۶ درصد آلوده به گونه کمپیلوباکتر کلی بودند. براساس نتایج حاصله می توان گفت که مصرف خام قارچ های دکمه ای خوراکی آلوده به کمپیلوباکتر ژژونی و کمپیلوباکتر کلی به عنوان یکی از مخاطرات بهداشتی درجوامع انسانی نقش مهمی ایفا می نمایند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.