مقاله بهینهسازی تولید رنگدانه نارنجی توسط قارچ موناسکوس پورپورئوس از ضایعات خرما به روش سطح پاسخ
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بهینهسازی تولید رنگدانه نارنجی توسط قارچ موناسکوس پورپورئوس از ضایعات خرما به روش سطح پاسخ دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بهینهسازی تولید رنگدانه نارنجی توسط قارچ موناسکوس پورپورئوس از ضایعات خرما به روش سطح پاسخ کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهینهسازی تولید رنگدانه نارنجی توسط قارچ موناسکوس پورپورئوس از ضایعات خرما به روش سطح پاسخ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بهینهسازی تولید رنگدانه نارنجی توسط قارچ موناسکوس پورپورئوس از ضایعات خرما به روش سطح پاسخ :
تعداد صفحات :۱۶
رنگدانه تولید شده توسط قارچ موناسکوس به دلیل توانایی بالای تولید رنگدانههای متفاوت از نظر رنگ و ثبات شیمیایی از توجه ویژهای برخوردار است. در این تحقیق تولید رنگدانه نارنجی توسط موناسکوس پورپورئوس PTCC 5303 در شرایط تخمیر در حالت غوطهوری با استفاده از خرمای ضایعاتی انجام پذیرفت. عوامل موثر غلظت قند خرما (۶۰-۲۰ گرم بر لیتر)، نمک (۱۲-۶ درصد) و pH (9-6) محیط کشت به منظور بهینهسازی تولید رنگدانه نارنجی با استفاده از روش سطح پاسخ طرح مرکب مرکزی مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که غلظت قند خرما ۲۰ گرم بر لیتر، نمک ۶ درصد و pH برابر ۹ بهترین شرایط برای تولید رنگدانه نارنجی ( ۷/۶ واحد جذب نوری) میباشد. در بهینه شرایط تولید، بیشترین بازده تولید رنگدانه نارنجی، راندمان تولید بیومس، راندمان تبدیل سوبسترا و راندمان تخمیر به ترتیب (OD) 05/±0 24/6،(g/l) 2/7 ، ۸۲% و (g/l.day) 36/5 می باشد. با توجه به نتایج محیط کشت خرما میتواند به عنوان منبع کربن در تولید رنگدانه نارنجی توسط قارچ موناسکوس پورپورئوس مورد استفاده قرار گیرد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.