مقاله مقایسه اثر اعمال تنش های کمتر از حد کشندگی بر زندهمانی لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس فرمنتوم استفاده شده به عنوان کشت همراه در ماست سینبیوتیک و دستگاه گوارش مصرفکنندگان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مقایسه اثر اعمال تنش های کمتر از حد کشندگی بر زندهمانی لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس فرمنتوم استفاده شده به عنوان کشت همراه در ماست سینبیوتیک و دستگاه گوارش مصرفکنندگان دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مقایسه اثر اعمال تنش های کمتر از حد کشندگی بر زندهمانی لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس فرمنتوم استفاده شده به عنوان کشت همراه در ماست سینبیوتیک و دستگاه گوارش مصرفکنندگان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه اثر اعمال تنش های کمتر از حد کشندگی بر زندهمانی لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس فرمنتوم استفاده شده به عنوان کشت همراه در ماست سینبیوتیک و دستگاه گوارش مصرفکنندگان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مقایسه اثر اعمال تنش های کمتر از حد کشندگی بر زندهمانی لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس فرمنتوم استفاده شده به عنوان کشت همراه در ماست سینبیوتیک و دستگاه گوارش مصرفکنندگان :
تعداد صفحات :۲۲
پروبیوتیکها میکرواورگانیسمهای زندهای هستند که در صورت مصرف به تعداد کافی باعث افزایش سطح سلامت مصرف کننده میشوند، چالش اصلی در استفاده از پروبیوتیکها زنده و فعال نگه داشتن آنها در حین فرآیند مواد غذایی و دستگاه گوارش مصرف کننده است. هدف از این پژوهش مقایسه اثر تنشهای کمتر از حد کشندگی بر زندهمانی لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس فرمنتوم در ماست سینبیوتیک است. در این پژوهش اثر تنشهای اسیدی (pH های ۵/۲، ۵/۳، ۵/۴، ۵/۵و۵/۶)، اسمزی (غلظت ۲ و ۴ درصد نمک)، صفرا (غلظت ۲/۰، ۴/۰، ۸/۰، ۱ و ۲/۱ درصد) و سرما (۴ درجه سانتیگراد) در مقیاس کمتر از حد کشندگی به عنوان تیمار افزایش دهنده مقاومت باکتریها بررسی شد. میزان زندهمانی سویههای تیمار شده و تیمار نشده در ماست و دستگاه گوارش در طول یک ماه از طریق شمارش سلول زنده مقایسه گردید. نتایج بیانگر موثر بودن اعمال تنشهای کمتر از حد کشندگی بر افزایش مقاومت باکتریها بود (P≤0.05). میزان مقاومت هر دو سویه در برابر تنشهای اسیدی، نمک، صفرا و سرما افزایش یافت، علاوه بر این تعداد سلولهای زنده لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس فرمنتوم پس از یک ماه مصرف ماست در مدفوع مصرف کنندگان افزایش نشان داد. نتایج نشان داد به طور کلی استفاده از تنشهای کمتر از حد کشندگی باعث افزایش زندهمانی باکتریها در مواجه با تنشهای گوارشی و سرما میشود، البته میزان افزایش زندهمانی در بین سویههای مختلف متفاوت بود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.