مقاله جدا سازی و تعیین الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی و ردیابی ژنهای حدت اشریشیاکلی مولد شیگا توکسین (STEC) در نمونه های سالاد جمع آوری شده از استان چهارمحال و بختیاری و شهر اصفهان


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله جدا سازی و تعیین الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی و ردیابی ژنهای حدت اشریشیاکلی مولد شیگا توکسین (STEC) در نمونه های سالاد جمع آوری شده از استان چهارمحال و بختیاری و شهر اصفهان دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله جدا سازی و تعیین الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی و ردیابی ژنهای حدت اشریشیاکلی مولد شیگا توکسین (STEC) در نمونه های سالاد جمع آوری شده از استان چهارمحال و بختیاری و شهر اصفهان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله جدا سازی و تعیین الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی و ردیابی ژنهای حدت اشریشیاکلی مولد شیگا توکسین (STEC) در نمونه های سالاد جمع آوری شده از استان چهارمحال و بختیاری و شهر اصفهان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله جدا سازی و تعیین الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی و ردیابی ژنهای حدت اشریشیاکلی مولد شیگا توکسین (STEC) در نمونه های سالاد جمع آوری شده از استان چهارمحال و بختیاری و شهر اصفهان :

تعداد صفحات :۲۱

سالاد یکی از محبوب‌ترین اجزای تشکیل‌دهنده‌ی رژیم‌های غذایی می‌باشد.اشریشیاکلای تولید کننده‌ی شیگا توکسین، به عنوان یکی از مهم‌ترین عوامل بیماری‌زای غذاها مطرح می‌باشد. مطالعه حاضر با هـدف بررسـی فراوانـی آلـودگی نمونـه‌هـای سالاد در استان چهارمحال و بختیاری و شهر اصفهان با سویه‌های STEC، تعیین الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی و ردیابی ژن‌های حدت باکتری‌های جدا شده انجام شد. در این مطالعـه توصیـفی، هشتاد نمونه سالاد از شهرستان‌های استان چهارمحال و بختیاری و شهر اصفهان، از رستوران‌ها و مراکز فروش فست فود به طـور تـصادفی جمـع‌آوری و متعاقب جداسازی اشریشیاکلای در روش کشت، آزمایش PCR به منظور تعیین عوامل حدت، باکتری‌های مولد شیگا توکسین با استفاده از پرایمر‌های اختصاصی انجام شد. سپس الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی سویه‌ها با روش استاندارد انتشار دیسک تعیین گردید. نتایج نشان داد که از ۸۰ نمونه سالاد، ۱۱ عدد(۷۵/۱۳ %) آلوده به اشریشیاکلای هستند. تمام سویه‌های جدا شده اشریشیاکلای حداقل به یک آنتی بیوتیک مقاوم هستند که در این میان مقاومت به تتراسیکلین (۸۲/۵۸ درصد) بیشترین و مقاومت به نیتروفورانتوئین (۳.۹۲ درصد) کمترین فراوانی را دارا می‌باشد. و ژن stx1(54/54 درصد) بیشترین فراوانی را در ژن‌های حدت به خود اختصاص داد. اگرچه در ایران ظاهرا شیوع عفونت با سوش‌های STEC بالا نیست، یافته‌های این مطالعه نشان می‌دهد که امکان آلوده بودن سالادهای ارائه شده در مراکز عرضه فست فود و رستوران‌ها با سویه‌های گوناگون STEC وجود دارد، لذا اقدامات پیشگیرانه برای جلوگیری از آلودگی سالاد با این باکتری ضروری بنظر می‌رسد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.