مقاله بررسی باکتری شناسی ورم پستان گاو در گاوداری‌های شهر اصفهان و تأثیر عصاره‌های بره‌موم و گرده‌گل کندوی زنبور‌عسل بر روی باکتری‌های جدا شده


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی باکتری شناسی ورم پستان گاو در گاوداری‌های شهر اصفهان و تأثیر عصاره‌های بره‌موم و گرده‌گل کندوی زنبور‌عسل بر روی باکتری‌های جدا شده دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی باکتری شناسی ورم پستان گاو در گاوداری‌های شهر اصفهان و تأثیر عصاره‌های بره‌موم و گرده‌گل کندوی زنبور‌عسل بر روی باکتری‌های جدا شده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی باکتری شناسی ورم پستان گاو در گاوداری‌های شهر اصفهان و تأثیر عصاره‌های بره‌موم و گرده‌گل کندوی زنبور‌عسل بر روی باکتری‌های جدا شده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی باکتری شناسی ورم پستان گاو در گاوداری‌های شهر اصفهان و تأثیر عصاره‌های بره‌موم و گرده‌گل کندوی زنبور‌عسل بر روی باکتری‌های جدا شده :

تعداد صفحات :۲۱

ورم پستان موجب تغییرات فیزیکی و شیمیایی در شیر و تغییرات آسیب شناسی در غده پستان می­شود. این تحقیق با هدف شناسایی عوامل باکتریایی ورم پستان گاو در گاوداری­های شهر اصفهان و بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره­های بره­موم و گرده­گل زنبور عسل بر باکتری­های جداسازی شده انجام پذیرفت. از ۱۰ گاو دارای علائم ورم پستان با رعایت شرایط استریل نمونه شیر تهیه شد. باکتری­های جدا شده بر اساس خصوصیات ماکروسکوپی، میکروسکوپی و آزمون­های بیوشیمیایی شناسایی شدند. عصاره­های اتانولی و استونی بره­موم و گرده­گل با استفاده از روش خیساندن تهیه و اثر ضدباکتریایی آنها با استفاده از روش چاهک پلیت و هم­چنین براساس روش میکرودایلوشن تعیین شد. باکتری­های جدا شده شامل استرپتوکوکوس آگلاکتیه، استافیلوکوکوس آرئوس، گونه ای از کورینه باکتریوم، گونه ای از لیستریا، سودوموناس آئروژینوزا و اشرشیا کلای بودند. عصاره­های بره­موم و گرده­گل در روش چاهک پلیت بر روی جدایه­های گرم مثبت مؤثر بودند اما روی انواع گرم منفی تأثیری نداشتند. میانگین نتایج حداقل غلظت مهارکنندگی نشان دهنده اثرات قابل توجهی از عصاره استونی گرده­گل بر استرپتوکوکوس آگالاکتیه (غلظت mg/ml 5/12)و عصاره اتانولی گرده­گل بر گونه کورینه باکتریوم (غلظت mg/ml 5/12) بود. عصاره استونی بره­موم بر استافیلوکوکوس آرئوس با غلظت mg/m 25 و بر گونه لیستریا با غلظت mg/ml 5/12 بیشترین تأثیر را داشت. نتایج در بررسی حداقل غلظت کشندگی مورد تأیید قرار گرفت. عصاره­های بره موم و گرده گل بر روی باکتری های گرم مثبت جداشده از ورم پستان گاو تأثیر قابل توجهی داشتند و این تأثیر بیشتر توسط عصاره های استونی مشاهده شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.