مقاله فعالیت ضد باکتریایی عصاره لیمو‌ترش در بستنی تهیه شده در آزمایشگاه


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله فعالیت ضد باکتریایی عصاره لیمو‌ترش در بستنی تهیه شده در آزمایشگاه دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله فعالیت ضد باکتریایی عصاره لیمو‌ترش در بستنی تهیه شده در آزمایشگاه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله فعالیت ضد باکتریایی عصاره لیمو‌ترش در بستنی تهیه شده در آزمایشگاه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله فعالیت ضد باکتریایی عصاره لیمو‌ترش در بستنی تهیه شده در آزمایشگاه :

تعداد صفحات :۱۷

در ­ایران ­تولید بستنی ­غیر پاستوریزه تحت عنوان بستنی سنتی بسیار­ رایج است. با توجه ­به ­استفاده ­روز افزون از ترکیبات گیاهی به‌عنوان بازدارنده رشد باکتری‌ها، این مطالعه به‌منظور بررسی ­اثرات ضد باکتریایی عصاره لیموترش­علیه ­استافیلوکوکوس ­اورئوس ­و­ اشریشیا کلی در بستنی تهیه شده ­در ­آزمایشگاه انجام شد­. بدین منظور، بستنی­های حاوی غلظت‌های۱ ،۲، ۵ و ۱۰ درصد عصاره لیمو‌ترش­ تهیه و سپس­ سوسپانسیون باکتریایی­حاوی CFU/gr 105به نمونه‌ها تلقیح شد. نمونه‌ها در کنار نمونه‌های شاهد در فریزر ۲۰- نگهداری شدند و در طی زمان‌های ۱، ۲، ۳، ۷، ۱۴ و ۲۱ روز با کشت در محیط‌های اختصاصی اثرات ضد‌باکتریایی غلظت‌های مختلف آب‌لیمو مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج این تحقیق نشان داد که در تمامی غلظت‌ها، بین تعداد باکتری‌ها با گروه کنترل اختلاف معنی‌داری مشاهده شد (۰۰۱/۰ P<) و بیشترین اثرات ضد‌باکتریایی در غلظت ۱۰ درصد و در روزهای ۷ ،۱۴ و۲۱ مشاهده شد. میانگین تعداد باکتری استافیلوکوکوس اورئوس در مقایسه با اشریشیا کلی به‌طور معنی‌داری کمتر بود (۰۰۱/۰ P<) که نشان از حساسیت بیشتر این باکتری می‌باشد. هم‌چنین در ­مقایسه کاهش تعداد باکتری نسبت به گذشت زمان درصد کاهش باکتری‌ها بیشتر می‌شود و در هفته سوم بیشترین کاهش ­در ­میانگین ­تعداد باکتری‌ها رخ داد. به‌طور کلی نتایج حاکی از اثرات ضد باکتریایی عصاره لیمو‌ترش علیه باکتری‌های مورد آزمون در بافت بستنی سنتی است لذا استفاده از این ماده به‌عنوان یک نگهدارنده طبیعی را درجهت کاستن مسمومیت‌ها، مطرح می‌سازد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.