مقاله بررسی آثار اقتصادی ورود تیم تراکتورسازی تبریز به لیگ برتر فوتبال بر صنعت گردشگری استان آذربایجان شرقی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی آثار اقتصادی ورود تیم تراکتورسازی تبریز به لیگ برتر فوتبال بر صنعت گردشگری استان آذربایجان شرقی دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی آثار اقتصادی ورود تیم تراکتورسازی تبریز به لیگ برتر فوتبال بر صنعت گردشگری استان آذربایجان شرقی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی آثار اقتصادی ورود تیم تراکتورسازی تبریز به لیگ برتر فوتبال بر صنعت گردشگری استان آذربایجان شرقی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی آثار اقتصادی ورود تیم تراکتورسازی تبریز به لیگ برتر فوتبال بر صنعت گردشگری استان آذربایجان شرقی :
تعداد صفحات :۲۴
چکیده
هدف: رویدادهای ورزشی، منبعی از سود، درآمد و آثار اقتصادی برای هر منطقه محسوب میشوند. هدف تحقیق حاضر، تعیین آثار اقتصادی ورود تیم تراکتورسازی تبریز به لیگ برتر فوتبال بر صنعت گردشگری استان آذربایجان شرقی بود.
روششناسی: این تحقیق از نوع توصیفیتحلیلی است و به شکل پیمایشی، با استفاده از پرسشنامه محققساخته بر اساس مدل اقتصادی ون بلارکوم اجرا شده است. جامعه و نمونه برابر و شامل ۵۶۸ نفر بود. دادههای حاصلشده ابتدا با روش های آمار توصیفی تنظیم و سپس از آزمونهای ضریب همبستگی پیرسون، رگرسیون خطی (گام به گام) و کروسکال والیس در سطح ۰۵/۰= استفاده شد.
یافتهها: نتایج نشان داد که برگزاری مسابقات لیگ برتر فوتبال در استان، باعث افزایش تعداد توریست شده است و رابطه معنی داری را بین درآمد گردشگری ورزشی و صنایع هتلداری (۲۹/۰=r و ۰۱/۰>p)، حمل و نقل (۱۴۷/۰=r و ۰۰۱/۰=p)، حمل و نقل درونشهری (۲۹/۰=r و ۰۱/۰>p)، مواد غذایی (۲۹۸/۰=r و ۰۱/۰>p)، تعداد بازدیدکنندگان از اماکن دیدنی (۱۱/۰=r و ۰۰۷/۰=p) و نیز رونق خرید محصولات سوغاتی استان (۲/۰=r و ۰۱/۰>p) نشان میدهد. سهم اثر صنایع هتلداری، حمل و نقل هوایی و درونشهری، مواد غذایی، درآمد بازدید از اماکن دیدنی و خرید سوغاتی، به ترتیب ۰۶/۰، ۰۴/۰، ۱۲/۰، ۱۰/۰، ۰۲/۰ و ۱۲/۰ واحد بوده است. کل درآمد حاصل از گردشگری ورزشی، برای استان ۳۱/۲۲۳۲ میلیون ریال بوده است، اما بین این درآمد و افزایش GDP استان رابطه معنیداری دیده نشد (۰۲/۲=X2 و ۳۶۸/۰=p).
نتیجهگیری: بنابراین کوچک بودن سطح رقابت مورد نظر را میتوان بهترین دلیل عدم رابطه معنی دار درآمد توریسم ورزشی بر افزایش GDP دانست.
واژههای کلیدی: صنعت گردشگری، تولید ناخالص داخلی، لیگ برتر فوتبال.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.