مقاله اثرات شوری و دما بر گلومرول‌های کلیه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله اثرات شوری و دما بر گلومرول‌های کلیه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثرات شوری و دما بر گلومرول‌های کلیه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات شوری و دما بر گلومرول‌های کلیه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثرات شوری و دما بر گلومرول‌های کلیه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) :

تعداد صفحات :۲۵

فاکتور های زیست محیطی از جمله شوری و دما می توانند بر فیزیولوژی و کارایی رشد در ماهی ها موثر باشند، از این رو ممکن است بسیاری از اندام های داخلی آن‌ها از جمله کلیه، دامنه وسیعی از تغییرات مورفولوژیکی و عملکردی را نشان دهند. در مطالعه حاضر، تغییرات بافتی قسمت های مختلف کلیه بچه ماهی کپور معمولی با میانگین وزنی و طولی به ترتیب ۵۸/۰±۲۸/۳۸ گرم و ۱۰/۰±۰۴/۱۴ سانتی‌متر مورد بررسی قرار گرفته است. بچه ماهیان به مدت ۲۱ روز در گروه های دمایی ۲۰، ۲۵ و ۳۰ درجه سانتی گراد در سه سطح شوری ۰، ۵ و ppt10 نگهداری شدند. نمونه برداری در روز های ۷ و ۲۱ انجام شد، نمونه ها پس از زیست‌سنجی به آزمایشگاه منتقل شدند و بافت مورد نظر جدا و در محلول بوئن به مدت ۴۸۲۴ ساعت فیکس شد. برای مطالعه بافت کلیه از رنگ آمیزی هماتوکسیلین ائوزین استفاده شد. نتایج حاصل از این بررسی نشان داد مساحت گلومرول با افزایش دما در هر دو نمونهبرداری به طور معنی‌داری کم شد و بیش‌ترین مساحت گلومرول در دمای ۲۰ درجه سانتی گراد مشاهده شد (۰۵/0P) کم‌تر از اثر دما (۰۵/0P

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.