مقاله مطالعه تنوع ژنتیکی تحمل به تنش خشکی در اکوتیپهای کاسنی (Cichorium intybus L.) بر اساس تجزیه و تحلیل چند متغیره
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مطالعه تنوع ژنتیکی تحمل به تنش خشکی در اکوتیپهای کاسنی (Cichorium intybus L.) بر اساس تجزیه و تحلیل چند متغیره دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مطالعه تنوع ژنتیکی تحمل به تنش خشکی در اکوتیپهای کاسنی (Cichorium intybus L.) بر اساس تجزیه و تحلیل چند متغیره کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه تنوع ژنتیکی تحمل به تنش خشکی در اکوتیپهای کاسنی (Cichorium intybus L.) بر اساس تجزیه و تحلیل چند متغیره،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مطالعه تنوع ژنتیکی تحمل به تنش خشکی در اکوتیپهای کاسنی (Cichorium intybus L.) بر اساس تجزیه و تحلیل چند متغیره :
تعداد صفحات :۲۲
بهمنظور بررسی تنوع ژنتیکی و گروهبندی اکوتیپهای کاسنی در شرایط تنش خشکی با استفاده از روشهای آماری چند متغیره آزمایشی بهصورت آزمایش فاکتوریل با طرح پایه کاملاً تصادفی با ۳ تکرار در سال ۱۳۹۲ در آزمایشگاه تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز اجرا گردید. فاکتور اول شامل ۲۶ اکوتیپ کاسنی و فاکتور دوم سطوح مختلف تنش خشکی ناشی از پلیاتیلنگلایکول ۶۰۰۰ در ۵ سطح ۰، ۲-، ۴-، ۶- و ۸- بار بود. صفات درصد و سرعت جوانهزنی، متوسط زمان جوانهزنی، طول ریشهچه و ساقهچه، طول گیاهچه، نسبت طول ریشهچه به ساقهچه، وزن تر و خشک گیاهچه، نسبت وزن خشک به وزن تر گیاهچه و شاخص بنیه بذر مورد بررسی قرار گرفت. نتایج تجزیه واریانس نشان داد که اثرات اکوتیپ، تنش خشکی و اثر متقابل اکوتیپ در تنش خشکی برای کلیه صفات معنیدار بودند. بیشترین همبستگی مثبت و معنیدار بین طول ریشهچه و طول گیاهچه بدست آمد. تجزیه به مؤلفههای اصلی، ۱۱ صفت بررسی شده را به ۳ مؤلفه تقلیل و بر اساس آن ۷۹ درصد از تغییرات کل دادهها را توجیه کرد. در بای پلات ترسیمی براساس مؤلفههای اول و دوم و تجزیه خوشهای براساس کلیه صفات مطالعه شده اکوتیپها به ۳ گروه تقسیم شدند. اکوتیپهای خوشه سوم شامل ۱۵۰۰۸، ۱۵۰۸۴، ۲۳۹۸ و ۳۶۵۴۶ بوده و با توجه به اینکه از نظر کلیه صفات برتر از سایر خوشهها میباشند بنابراین این اکوتیپها نسبت به سایر اکوتیپها از تحمل بیشتری نسبت به خشکی برخوردارند. بر اساس نتایج این مطالعه، استفاده از این اکوتیپها برای برنامههای اصلاحی آینده تحمل به خشکی توصیه میگردد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.